Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Trenér Dynama David Horejš zve diváky na první domácí zápas

Takový vstup do jarních odvet tu dlouho nebyl. Áčko Dynama přivezlo ze dvou venkovních zápasů plný počet bodů a bude usilovat o další, tentokrát v domácím prostředí. Soupeřem mu bude tým z jihomoravské metropole, který naše fotbalisty na podzim porazil. Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jít dvacet z vás zadarmo.

V neděli v 17 hodin přivítá SK Dynamo České Budějovice tým FC Zbrojovka Brno. Trenér David Horejš hodnotí v rozhovoru předchozí utkání ve Vlašimi a v Prostějově, která jeho tým zvládl. Myšlenkami je ale hlavně u svého nedělního soupeře. Ví, že přijede velmi silný tým, který se výkonnostně zvedá, který má velkou kvalitu, a je přesvědčený, že zápas bude mít ligové parametry.

K tomu jistě přispějí svým výkonem domácí fotbalisté, kteří chtějí navázat na vítěznou šňůru a kteří jsou na svého soupeře velmi dobře připraveni. Tým byl v zimní přestávce vhodně doplněn a táhne za jeden provaz s cílem přímého postupu do první ligy. Hraje atraktivní fotbal, a to je také ta nejlepší pozvánka na zápas. 

Soutěž o vstupenky na první domácí zápas v tomto roce (17. března, 17:00, Střelecký ostrov)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jít deset čtenářů na zápas zadarmo. Stačí jen do sobotní 9. hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Lukáš Pukl, Matěj Masaryk, Honza Nýdl, Lenka Vondrušková, Libor Chladim, Hana Zemanová, Pavel Bartůněk, Ivana Dvořáková, Blanka Paldinusová a Vendula Anderlová. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři

Štítky Dynamoc, soutěž, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, David Horejš, Drbna.cz, FC Zbrojovka Brno, 1. SK Prostějov, Vlašim

VIDEO: Trenér Dynama David Horejš zve diváky na první domácí zápas  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.