Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Poslední volné dny, Dynamu se blíží start zimní přípravy

Poslední dny volna čekají fotbalisty českobudějovického Dynama, než jim začne osmitýdenní dřina před jarní částí FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Jihočeši se na Střeleckém ostrově poprvé sejdou v pondělí 7. ledna. Zimní přípravu jim tentokrát výrazně oživí herní soustředění v Chorvatsku.

Program zimní přípravy A-týmu Dynama:
7. ledna: Začátek přípravy
9. ledna: AC Sparta Praha - SK Dynamo ČB (TC Strahov)
19. ledna: SKU Ertl Glas Amstetten - SK Dynamo ČB (Amstetten)
23. ledna: SK Dynamo ČB - FK Slavoj Vyšehrad (11:00, ČB)
26. ledna: SK Dynamo ČB - 1.FK Příbram (11:00, ČB)
31. ledna: SK Dynamo ČB - TJ Slovan Velvary (11:00, ČB)
3. února - 10. února: Soustředění Medulin (Chorvatsko)
16. února: Blau-Weiss Linec - SK Dynamo ČB (ČB nebo Linec)
24. února: FK Viktoria Žižkov - SK Dynamo ČB (Praha)

Českobudějovičtí fotbalisté jako jediní z druholigových celků zamíří během zimní přestávky do zahraničí. Od třetího do desátého února se svěřenci trenéra Horejše budou připravovat v chorvatském Medulinu. Na jižní části Istrijského poloostrova se v rámci soustředění představí černobílí i na mezinárodním turnaji, kde je čekají tři náročné zápasy. Azyl u rybníka Svět v Třeboni tak místo Dynama využijí fotbalisté Vlašimi, kteří se budou připravovat už bez kanonýra Vojtěcha Hadaščoka, jenž zamířil do prvoligové Dukly Praha.

Dva dny po pondělním začátku přípravy čeká Dynamo ostrý test proti pražské Spartě, který se odehraje v tréninkovém centrum na Strahově v Praze. Po dalších deseti dnech tréninku čeká Jihočechy rakouský Amstetten, následně mají černobílí v plánu další tři duely v režimu středa - sobota - středa. Horejšův tým postupně poměří síly s třetiligovým Vyšehradem, prvoligovou Příbramí a Velvary, celkem rovněž z ČFL. Všechny tři duely by se měly odehrát od 11 hodin ve Sportovním centru mládeže na Složišti.

Závěr přípravy po chorvatském soustředění obstará přípravný duel s již tradičním soupeřem rakouským Blau-Weiss Linec. Generálka připadá na 24. února a soupeřem bude Viktoria Žižkov, což je soupeř, s nímž už se Dynamo utkalo v probíhající sezoně dvakrát. První jarní kolo odehraje Horejšův tým ve Vlašimi 2. března.

Autoři | Foto dynamocb.cz | Zdroj dynamocb.cz

Štítky Dynamo, fotbal, sezon, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, Chorvatsko, AC Sparta Praha, 2. česká fotbalová liga, Střelecký ostrov, 1. FK Příbram, Linec, FK Viktoria Žižkov, Amstetten

Poslední volné dny, Dynamu se blíží start zimní přípravy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.