Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Pardubicích se nedařilo, Dynamo se vrací bez bodů

Z východu Čech se Dynamo vrací s prázdnou. Na hřišti Pardubic neuhrálo ani bod, přestože mělo více ze hry a dostalo se do více šancí. Jenže Wermke trefil břevno, Ledeckého branka nebyla uznána, a tak se trefili domácí Černý a Petráň a bylo rozhodnuto.

Vítězná sestava po domácím zápase s Ústím se nezměnila, i domácí celek nastoupil v plném složení. Do zápasu Dynamo vstoupilo dobře a po pár minutách mohlo jít do vedení. Kladrubský poslal do vápna přesný centr na Davida Ledeckého, který nikým neatakován hlavičkoval o pár centimetrů vedle pravé tyče. Úvod se hostům opravdu podařil, využít toho chtěl Kladrubský, ale z velké dálky mířil vedle. 

Největší šanci domácích v první půli měl Adam Fousek. Vypálil za vápnem a Křížek musel vytáhnout těžký zákrok. Ve 25. minutě měli Jihočeši smůlu. Wermke utekl do brejku, zakončil, jenže nastřelil břevno. Neuspěl ani Mršič, když z levé strany nabíhal sám, ovšem vystřelil moc brzy a na Knoblocha nevyzrál. 

Po přestávce už branky padaly. V 52. minutě zůstal na hranici vápna osamocený Pavel Černý, Křížek proti němu vyběhl, ale pardubický záložník zamířil přesně – 1:0. Okamžitou odpověď mohl přinést Mršič, jenže jeho pokus Knobloch vyrazil a k volnému Ledeckému se míč neodrazil. Ledecký mohl vyrovnat v 71. minutě, jenže ve stoprocentní příležitosti trefil domácího gólmana. 

Vyrovnání přišlo v poslední desetiminutovce, ale radost Dynama netrvala dlouho. Mršič našel volného Ledeckého, který bez problémů skóroval. Ovšem pomezní sudí odmával ofsajd. A tak přišla druhá branka domácích, když se po standardní situaci trefil Michal Petráň - 2:0. Dynamo se tak vracelo bez bodů.

FK Pardubice – SK Dynamo České Budějovice 2:0 (0:0)

Branky: 52. P. Černý, 85. Petráň, Žluté karty: Fousek, Kovář, Prosek - Wermke, Helešic, Kladrubský, Rozhodčí: Rejžek - Pelikán, Batík

Pardubice: Knobloch – Prosek, Jakub Klíma, Šejvl, T. Čelůstka – Jeřábek (C) – A. Fousek, P. Černý, Tischler, Kovář – Petráň. 
Náhradníci: Letáček – Zukal, Kühnel, Kašiar, Kopřiva, Šafařík, Huf.

Dynamo: Křížek – Kladrubský (C), L. Havel, P. Novák, Helešic – Havelka, Javorek – Wermke, Grajciar, Mršić – Ledecký. 
Náhradníci: Staněk – Táborský, Čavoš, Šplíchal, Řezáč, Gebert, Kovaľ.

 

Autoři | Zdroj dynamocb.cz

Štítky Dynamo, Pardubice, fotbal, zápas, HC Dynamo Pardubice, David Ledecký, Pavel Černý, Michal Petráň, Česko, SK Dynamo České Budějovice, Adam Fousek, FK Pardubice, Jakub Klíma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Pardubicích se nedařilo, Dynamo se vrací bez bodů  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.