Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalista Řepka má jít za internetové útoky na Erbovou na půl rok do vězení

Někdejší fotbalový reprezentant Tomáš Řepka, který hrál i za budějcké Dynamo, byl odsouzen k půlročnímu vězení za internetové útoky na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Inzeráty, kterými jejím jménem nabízel sexuální služby, podle Městského soudu v Brně porušil cizí práva. Za jeden ze zveřejněných inzerátů byla potrestána i Řepkova současná partnerka Kateřina Kristelová, která dostala pokutu 50 tisíc korun. Oba se podle serverů iDNES.cz a Blesk.cz proti trestům odvolali.

„Je mi to líto, byla to klukovina. Omlouvám se paní Erbové. Ale kdybych se nejmenoval Řepka, tak tady nestojíme," řekl u soudu Řepka. 

Erbová předtím uvedla, že kvůli inzerátům, na které jí přicházely oplzlé odpovědi, utrpěla psychickou újmu. Následky prý trpí dodnes. "Ve chvíli, kdy se ukázalo, kdo za tím stojí, jsem se zhroutila. Nebyla jsem schopná každodenního režimu, nemohla jsem spát. Vyhledala jsem psychiatry, na terapii chodím dodnes," řekla při své výpovědi před soudem. 

Čtyřiačtyřicetiletému Tomáši Řepkovi přitížily i dřívější soudní kauzy. V letech 2015 a 2016 byl dvakrát odsouzen k podmínečnému trestu za řízení v opilosti. Letos v květnu mu soud potvrdil další trest - 180 hodin obecně prospěšných prací za zanedbání povinné výživy. Kvůli neplacení výživného na syna bývalý obránce Ostravy, Sparty, West Hamu a Fiorentiny také přišel o řidičský průkaz.

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky  Praha, Tomáš Řepka,  fotbal,  soud,  Erbová, Vlaďka Erbová, Kateřina Kristelová, Městský soud v Brně, věznice, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalista Řepka má jít za internetové útoky na Erbovou na půl rok do vězení  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.