Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

KAM ZA SPORTEM: Dynamo hostí Spartu, v Krumlově se poměří amatéři v desetiboji

Lákadlem prodlouženého víkendu je jednoznačně přípravný zápas fotbalistů SK Dynamo České Budějovice a AC Sparta Praha. Hraje se dnes od 15 hodin na Střeleckém ostrově. V nabídce je i tálínský triatlon.

Sportovní areál v Českém Krumlově dnes a zítra hostí 14. ročník Šnomíbo desetiboje, tedy atletického klání pro amatérské sportovce. Za svou bohatou historii se ale do Krumlova zajeli podívat i známé tváře jako bývalý profesionální desetibojař Tomáš Dvořák. Mítink má každoročně vysokou úroveň a uplynulý rok byla pokořena hranice 5 000 bodů.

Tálín na Písecku hostí tradiční závod v triatlonu. V rámci Jihočeského poháru jde o 6. závod a na soutěžící čeká 700 metrů plavání, 24 kilometrů na kole a šest v běhu. Pomalu se rozbíhají i přípravy na nižší fotbalové soutěže a turnaj ve Staňkově si zahrají v sobotu odpoledne Chabry, Lomnice nad Lužnicí, Boršov nad Vltavou a domácí mužstvo.

Profesionální celky se sjedou na tradiční turnaj do Počátek, kde se bude hrát po čtyřiašedesáté o Křišťálový pohár. Diváci uvidí v akci FC MAS Táborsko, Varnsdorf, Vlašim a Chrudim.

Kam za sportem?

Pátek 6. července

Atletika

Šnomíbo desetiboj (Český Krumlov) 9:30

Fotbal

SK Dynamo Č. Budějovice – AC Sparta Praha (příprava) 15:00

Sobota 7. července

Atletika

Šnomíbo desetiboj (Český Krumlov) 8:30

Fotbal

Turnaj ve Staňkově 12:30

Turnaj v Počátkách 13:00

Triatlon

Jihočeský pohár v Tálíně 14:00

Štítky kam za sportem, sportovní tahák, hit, nabídka, fotbal, triatlon, desetiboj, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, Český Krumlov, Střelecký ostrov, Tálín, Tomáš Dvořák, Počátky, FC MAS Táborsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KAM ZA SPORTEM: Dynamo hostí Spartu, v Krumlově se poměří amatéři v desetiboji  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.