Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalisté Nové Vsi míří do vyšší soutěže. S I.B třídou se rozloučí doma v duelu s Malší Roudné

Poslední utkání úspěšné sezony v I.B třídě čeká už zítra, v sobotu 16. června, fotbalisty TJ Nová Ves. Utkají se s tradičním rivalem z TJ Malše Roudné. Dá se proto očekávat parádní fotbal a podívaná, okořeněná oslavami postupu do I.A třídy, který si Novovesští vykopali. Fotbalisté nezapomínají ani na nejmenší, pro ty si připravili program. Takže se na hřišti v Nové Vsi rozhodně nikdo nudit nebude.

Poslední utkání této sezony je za dveřmi. Přijďte proto podpořit novoveský fotbalový tým v derniéře v I.B třídě už zítra, v sobotu 16. června, od 13:30 hodin na hřište do Nové Vsi. Uvidíte, jak si TJ Nová Ves poradí s tradičním soupeřem TJ Malše Roudné. V nedělním zápase se Sokol Suchdol nad Lužnicí, kde se teda moc nedařilo fotbalovému potěru Nové Vsi, ti velcí novovesští fotbalisté ukázali, že jsou v nejlepší kondici, když vyhráli 5:2. A to je příslibem parádní fotbalové podívané. To určitě umocní fakt, že TJ Nová Ves má už nyní jasný historický postup do vyšší soutěže, do I.A třídy. 

Děti nezapomeňte vzít s sebou, budou si moct vyzkoušet svou šikovnost a kreativitu při tvoření s balonky. Budějcká Drbna naučí děti udělat z balonků pejska, kočičku a třeba i žirafu. Tak pokud ještě nemáte plány na sobotní odpoledne, přijďte na fotbalové hřiště TJ Nová Ves užít si rodinou odpolední pohodu.

Autoři | Foto fotbalnovaves.cz

Štítky fotbal, sport, Nová Ves, postup, I.B třída, I.A třída, Malše Roudné, zápas, poslední, fotbalista, Roudné, TJ Malše Roudné, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Nové Vsi míří do vyšší soutěže. S I.B třídou se rozloučí doma v duelu s Malší Roudné  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.