Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva týmy, tři koncerty a jeden společný cíl. Fotbalová exhibice bude pomáhat už podesáté

Fotbalové týmy Real Top Praha a Mádl tým se po dvou letech opět utkají. Tentokrát na jubilejním desátém ročníku akce Pomáháme fotbalem, který se přesouvá zpět na hřiště v Roudném. V neděli 3. června se tak můžete těšit na známé tváře, které předvedou své dovednosti jak na hřišti, tak i na podiu.

„Zase se vracíme k formátu, kdy bude probíhat jeden fotbalový zápas. Sice turnajová verze s více týmy nebyla špatná, ale pro diváky byly tři zápasy za sebou dost náročné,“ upřesnuje jeden z hlavních organizátorů Jan Mádl a prozrazuje, že změnou oproti loňským rokům bude přesunutí autogramiády.

Ta neproběhně ihned po zápase, ale až po koncertě, který bude na zápas navazovat. „Je to z toho důvodu, že někteří hráči se prostě nechtějí podepisovat hned po takovém sportovním výkonu,“ dodává se smíchem.

„Patronem akce bude stejně jako každým rokem Jirka Mádl, diváci se ale určitě mohou těšit na Jakuba Štáfka, který hraje Laviho v seriálu Vyšehrad, nebo na Kazmu. Lákadlem bude také vystoupení zpěváka skupiny Mirai,“ prozradil Jan Mádl. 

Areál bude v neděli 3. června otevřený už v pravé poledne. V jednu hodinu odstartuje program pěvecké vystoupení a o hodinu později se už diváci dočkají fotbalového zápasu. Po dalším koncertu přijde zmiňovaná autogramiáda. 

Na diváky tak čeká nabitý program, který doplní zábavné atrakce a soutěže pro děti. Vstup na akci, kterou bude moderovat Bára Tlučhořová a Milan Džuba, je pro dospělé za padesát korun, pro děti do deseti let dvacet korun a ti nejmenší, děti do tří let, mají vstup zdarma. Vstupenky budou k zakoupení na místě od půl dvanácté.

„Výtěžek z celé akce půjde na dětské oddělení českobudějovické nemocnice a stejně jako poslední dva ročníky přispějeme také na centrum Arpida,“ uzavírá Mádl.

Štítky pozvánka, Exhibice, Pomáháme fotbalem, Jan Mádl, charita, koncert, Real TOP Praha, fotbal, Roudný, Nemocnice České Budějovice, Mirai, Bára Tlučhořová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva týmy, tři koncerty a jeden společný cíl. Fotbalová exhibice bude pomáhat už podesáté  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.