Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo si zastřílelo a porazilo Žižkov o tři branky

Druholigoví fotbalisté SK Dynamo České Budějovice porazili v pátém přípravném zápase hráče FK Viktoria Žižkov 4:1. Góly dali obránci i útočníci.

Jihočeši měli výborný vstup do zápasu. Již v 5. minutě si na centr Peška naskočil krajní bek Jan Vondra, který usměrnil míč za Hrubeše - 1:0. Oba hráči si spolupráci za dvě minuty zopakovali. Míč ale naštěstí pro hosty skončil těsně vedle tyče. Žižkov vyrovnal po čtvrthodině hry. I Pražané dali gól po centru, na který si naběhl Jan Kuchta - 1:1.

Pešek i v dalším průběhu zápasu pokračovat v dobré hře a po jeho pokusu skončil míč ve 31. minutě na spojnici břevna a tyče. Druhý gól vstřelilo Dynamo dvě minuty před poločasem. Puchel posunul balon do vápna na Jiřího Kladrubského, který ukázal přehled a prostřelil brankáře - 2:1.

Budějce se i po poločase dokázaly střelecky prosadit. V 52. minutě se po rohu trefil hlavou Saičič - 3:1. Mezi 60. a 70. minutou vyměnil domácí trenér pětici hráčů. A nové síly se prosadily v samém závěru zápasu. V 88. minutě si další centr zpracoval Elvis Mashike a střelou do protipohybu brankáře pečetil stav na konečných 4:1.

SK Dynamo České Budějovice - FK Viktoria Žižkov 4:1 (2:1)

Branky: 5. Vondra, 43. Kladrubský, 52. Saičič, 88. Mashike – 15. Kuchta.

České Budějovice: Křížek – Řezáč (46. Pouček), Novák, Kladrubský (58. Havel) Vondra – Javorek (46. Čavoš), Hašek (70. Švantner) – Wermke (20. Puchel), Batioja (58. Mashike), Pešek (58. Šplíchal) – Saičič (70. Moravec)

Žižkov 1. poločas: Hrubeš – Pardubský, Toml, Mareš, Trávníček – Dressler, Pavlata, Podrazký, Urbanec – Musa, Kuchta. 2. poločas: Hrubeš – Hašek, Pardubský, Mareš, Čmelík – Badocha, Trávníček, Čermák, Volek – Musa, Frimmel.

Štítky SK Dynamo České Budějovice, příprava, Žižkov, FK Viktoria Žižkov, HC Dynamo Pardubice, Jan Vondra, Jiří Kladrubský, Madeta Motor České Budějovice, Jan Kuchta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo si zastřílelo a porazilo Žižkov o tři branky  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.