Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rudolfov statečně vzdoroval fenomenální Chrudimi. Prohrál o tři branky

Futsalisté PCO Rudolfov prohráli v semifinále Poháru FAČR s dlouhodobě nejlepším českým týmem ERA-PACK Chrudim 1:4. Jihočeši se hlavně v prvním poločase dlouho drželi, ale nevyšel jim závěr, ve kterém dvakrát inkasovali.

Od prvních minut bylo jasné, kdo bude tvořit hru. Domácí se k balonu moc nedostávali, ale v obraně byli bezchybní. Hosté se do první velké šance dostali až ve 4. minutě, kdy pálil po individuální akci Pavel Drozd do pozorného Beránka. Chrudim otevřela skóre za další čtyři minuty. Na hranici faulu přišel o balon Sláma a využil toho tvrdou střelou k tyči Max – 0:1.

Další velké šance si ale hosté ne a ne vytvořit. Pozorní domácí toho soupeři před vlastním brankářem moc nepovolili. Až na závěrečnou minutu. V ní nejprve skóroval po souhře s Felipem znovu Max a pouhou sekundu před sirénou zvýšil po signálu vedení na 0:3 další Brazilec Felipe.

Ve druhém poločase Rudolfov přidal a dokázal místy soupeře zatlačit. Ve 24. minutě vybojoval Rudolfov standardní situaci v těsné blízkosti branky a využil toho Martin Jasanský, který přízemní střelou propálil brankáře – 1:3.

Před vynikající kulisou se i nadále hrál líbivý futsal. Na 1 000 diváků hnalo Rudolfov za kontaktní brankou, ale zkušená Chrudim všechny protiútoky dokázala likvidovat. Na druhé straně se třikrát ukázal domácí brankář Beránek, který ve velkých šancích vychytal Maxe i Felipeho.

Ve 30. minutě Chrudim už dokázala znovu odskočit. Po souhře s Došou trefil balon přesně k tyči David Drozd – 1:4. Diváci i v dalších minutách hnali domácí za gólem, ale Chrudim s brazilským duem Max – Felipe moc šancí Jihočechům nedala.

Závěr utkání sice přinesl několik domácích náznaků šancí, ale skóre se již neměnilo. S posledními sekundami ještě diváci vypískali rozhodčí, kteří podle nich několikrát špatně posoudili hraniční zákroky na domácí hráče.

PCO Rudolfov – FK ERA-PACK Chrudim 1:4 (0:3)

Branky: 24. Jasanský – 8. Max, 20. Max (Felipe), 20. Felipe (Max), 30. Drozd D. (Doša). Rozhodčí: Petr, Kliner. Fauly: 3:5. Diváků: 1 000.

Rudolfov: Beránek – Hric, Jasanský, Mašát, Sláma, Pouzar, Pomeje, Hrbáč, Hačka, Peterek, Vaněček

Chrudim: Žďánský (Lytvyněnko) – Felipe, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Soronin, Slováček

Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim

Středa, 29. listopadu 2017, 20:44

Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim
Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim

Štítky futsal, Rudolfov, Chrudim, pohár FAČR, Fotbalová asociace České republiky, Pavel Drozd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rudolfov statečně vzdoroval fenomenální Chrudimi. Prohrál o tři branky  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.