Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Fotbalisté Dynama posedí se svými fanoušky u dobré kávy

Ve čtvrtek 12. května budou fotbalisté SK Dynamo České Budějovice zase o něco blíže svým fanouškům. Ti budou moci před utkáním se Znojmem posedět u kávy se svými oblíbenci a prohodit s nimi pár slov. Akce se uskuteční od 15 hodin v Caffe la Storia v Panské ulici.

Pro příznivce týmu ze Střeleckého ostrova bude připraveno hned několik dárků. Richard Kalod, Michal Klesa, Zdeněk Křížek, Jan Šimák, Petr Benát a Filip Vaněk se budou podepisovat na týmové plakáty a kartičky, k tomu také rozdají volné vstupenky na šlágr Fotbalové národní ligy se Znojmem, které aspiruje na postup do nejvyšší soutěže.

Až do 16:30 navíc poběží dvacetiprocentní sleva na kávu v Caffe la Storia. Při povídání s klíčovými hráči si tak můžete vychutnat i skvěle připravený nápoj obsluhou kavárny a dát si něco sladkého na zub. Touto akcí si rozhodně zpříjemníte čtvrteční pracovní den.

Foto Jan Luxík

Štítky káva, SK Dynamo České Budějovice, 1. SC Znojmo, fotbalista, 2. česká fotbalová liga, Jan Šimák, Zdeněk Křížek, Michal Klesa, Richard Kalod, Petr Benát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Dynama posedí se svými fanoušky u dobré kávy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.