Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fotbal

Fotbalisté Dynama porazili Třinec a sezonu končí na pátém místě

Sezona 2016/2017 Fortuna národní ligy je minulostí. Českobudějovické Dynamo uzavřelo nepříliš vydařenou jarní část jedinou domácí výhrou nad Třincem a výsledkem 3:0 si pojistilo konečnou pátou příčku tabulky.

SOUTĚŽ: Dynamo se loučí se sezonou. V neděli hraje s Třincem

Závěrečné 30. kolo Fortuna národní ligy nabídne v neděli souboj SK Dynamo České Budějovice a FK Fotbal Třinec. Zápas začne na Střeleckém ostrově v 15 hodin a díky soutěži s Budějckou Drbnou půjde na utkání šest fanoušků zdarma.

Rozumíme si, radíme se o všem, říká o spolupráci s Romanem Lengyelem legendární Jiří Vlček

Legendární mládežnický trenér budějovického Dynama Jiří Vlček, jehož rukama prošlo několik slavných hráčů a jeho jméno nechybí ani v klubové síni slávy, je znovu ve fotbalovém kolotoči. Nedávno se stal oficiálně asistentem trenéra juniorky,...

Střelecký rekordman z Kaplice Jakub Lesňák: Kluků z Vyššího Brodu mi bylo líto

Jakub Lesňák, devětadvacetiletý útočník kaplického Spartaku, býval před časem obávaným kanonýrem v krajském přeboru, kde dával góly s železnou pravidelností. O víkendu opět přesvědčil, že ani po delší pauze neztratil nic ze svého střeleckého...

Pětice hráčů Dynama byla předat peněžitý šek Bazalce

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice navštívili Centrum Bazalka, kterému předali šek čítající desetitisíce korun. Akce se zúčastnili i fanoušci a spolu s hráči a Bazalkou si zahráli fotbálek.

Hráči SK Dynamo navštíví Centrum Bazalka a předají mu peněžitý šek

Vybraní fotbalisté SK Dynamo České Budějovice spolu s fanoušky zajdou dnes odpoledne do Centra Bazalka, aby završili projekt o podpoře. Kromě financí věnují hráči dětem i dresy.

Dynamo na Žižkov nestačilo. Viktorka zvítězila 3:1

Po domácím propadáku s Vlašimí cestovalo českobudějovické Dynamo k poslednímu venkovnímu střetnutí na Žižkov. Trenér Horejš pozměnil sestavu, ale k bodovému importu to nevedlo.

Dynamo podlehlo doma Vlašimi 0:4

Čtvrtek, 18. května 2017, 21:31

SK Dynamo České Budějovice - FC Sellier & Bellot Vlašim 0:4 (0:0)
SK Dynamo České Budějovice - FC Sellier & Bellot Vlašim 0:4 (0:0)
FOTO: Předposlední domácí vystoupení Dynama skončilo výpraskem od Vlašimi

Slunečné čtvrteční odpoledne si vybrali fotbalisté Dynama k dohrávce 25. kola Fotbalové národní ligy proti Vlašimi (v původním termínu se nehrálo kvůli marodce Jihočechů). Před zápasem byl v tabulce mezi pátým Dynamem a čtvrtými Středočechy...

SOUTĚŽ: Ve čtvrtek hraje Dynamo předposlední domácí zápas. Přijede Vlašim

Dohrávka 25. kola Fortuna národní ligy nabídne ve čtvrtek souboj SK Dynamo České Budějovice a FC Sellier & Bellot Vlašim. Zápas začne na Střeleckém ostrově v 17 hodin a díky soutěži s Budějckou Drbnou půjde na utkání šest fanoušků zdarma.

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.