Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fotbal

Dynamo se v přípravě dvakrát utká s rakouským soupeřem

Druholigoví fotbalisté SK Dynamo České Budějovice začnou přípravu na jarní odvety ve Fotbalové národní lize v domácích podmínkách. Kromě přípravných zápasů absolvují i kondiční soustředění v lázeňské Třeboni.

Legenda Rosický ukončil profesionální kariéru

Středa, 20. prosince 2017, 11:34Fotbal

Legenda Rosický ukončil profesionální kariéru

Jeden z nejlepších českých fotbalistů všech dob – Tomáš Rosický – ukončil profesionální kariéru. Dnes to oznámil v Praze na mimořádné tiskové konferenci.

Přišel pravý čas skončit, je přesvědčen Petr Benát

Profesionální kariéru uzavřela velká a respektovaná fotbalová osobnost. Přestože to Petr Benát o sobě nikdy neřekne, tak to tak zkrátka je. Oblíbený "Beny" se zapsal do srdcí všech českobudějovických fanoušků SK Dynamo České Budějovice, ale nejen...

Konec legendy: Petr Benát ukončil profesionální kariéru

Kabina A-týmu Dynama bude od jarní části sezony bez svého dlouholetého kapitána. Sedmatřicetiletý středopolař Petr Benát se po polovině letošní sezony rozhodl ukončit profesionální kariéru. V Dynamu ale rozhodně nekončí, nyní se bude naplno...

Rudolfov statečně vzdoroval fenomenální Chrudimi. Prohrál o tři branky

Futsalisté PCO Rudolfov prohráli v semifinále Poháru FAČR s dlouhodobě nejlepším českým týmem ERA-PACK Chrudim 1:4. Jihočeši se hlavně v prvním poločase dlouho drželi, ale nevyšel jim závěr, ve kterém dvakrát inkasovali.

Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim

Středa, 29. listopadu 2017, 20:44

Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim
Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim
Dynamo si na závěr podzimu připsalo první domácí porážku

První domácí porážkou v sezoně zakončili fotbalisté Dynama podzimní část Fortuna národní ligy. Na Střeleckém ostrově podlehli 0:2 Vlašimi, které vystřílel vítězství dvěma góly Pavel Vyhnal. Jihočeši se nedokázali prosadit ani po jeho vyloučení.

SOUTĚŽ: Dynamo hraje poslední podzimní zápas. V sobotu přijede Vlašim

Fotbalisty SK Dynamo České Budějovice čeká poslední podzimní utkání Fortuna národní ligy. V sobotu se od 16:15 před kamerami ČT Sport utkají s FC Sellier & Bellot Vlašim. Díky soutěži s Budějckou Drbnou půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

Budějcká divize a KP: Jihočeši uhráli body jen za remízy

Závěr podzimní části fotbalových nižších soutěží se v divizi a krajském přeboru budějckým týmům nepovedl. Z pětice Jankov, Roudné, Rudolfov, Olešník a Hluboká nad Vltavou nevyhrál ani jeden tým.

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.