Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

E.ON Beach Arena: Ráj pro milovníky plážových sportů

V Českých Budějovicích léto potrvá po celý rok. Možná ne pro všechny, ale pro hráče plážového volejbalu určitě ano. Na sídlišti Vltava v Bezdrevské ulici totiž vyrostla nová E.ON Beach Arena.

Nedaleko křižovatky Strakonické a Husovy třídy vznikla nová krytá hala s celoročním provozem, určená výhradně pro plážové sporty. Její název nese jméno generálního partnera, kterým je energetická společnost E.ON.

Patronem haly se stal David Juračka, známá osobnost českobudějovického volejbalu, který připravuje založení oddílu pro mládež se specializací na plážový volejbal. Trvalým zázemím oddílu bude právě nová E.ON Beach Arena.

Možnosti nového sportoviště jsou široké - uspokojí zájemce o různé druhy plážových sportů. Největší zájem samozřejmě zaznamenává plážový volejbal, mimo jiné ale bude E.ON Beach Arena využívána také pro plážový fotbal, tenis nebo badminton. V průběhu roku budou probíhat turnaje ve všech zmíněných sportech.

E.ON Beach Arena se soustředí na plážové sporty a bude celoročně otevřena návštěvníkům všech věkových kategorií. Hala je vybavena provzdušňovacími a prosvětlovacími pásy po svém obvodu, které slouží k provozu během letní sezony. V zimě budou veřejnosti přístupné tři vyhřívané kurty.

Hrací plochu tvoří speciální písek, který zaručuje špičkové podmínky pro provozování plážových sportů. V hale je instalováno LED osvětlení s intenzitou 700 luxů, které dodala společnost E.ON Energie, a. s. Šatnové zázemí je propojeno přímo s halou. Jeho součástí je také minibar, který slouží k odpočinku, doplnění energie, ale také k posezení s přáteli. V celém areálu je k dispozici zdarma WiFi síť.

Velkou výhodou nově vzniklé haly je možnost zahrát si kdykoliv během roku oblíbené plážové sporty. Provozovatel E.ON Beach Areny nabízí výborné tréninkové podmínky pro různé kategorie hráčů a umožňuje tak rozvoj volejbalových i pohybových dovedností. Tréninky probíhají pod profesionálním vedením Katky Lundákové a Luďka Švejcara.

Návštěvníkům, kteří si budou chtít zahrát během zimního období, doporučujeme včas provést registraci, po které si mohou rezervovat kurt podle svého výběru v požadovaném čase. Zajímavé možnosti se otevírají také firmám - mohou v hale pořádat vlastní turnaje a soutěže, jak pro své zaměstnance, tak pro obchodní partnery.

Více informací a přehled zajímavých akcí probíhajících v E.ON Beach Areně naleznete na  webových stránkách www.beachball.cz.

PR text

Štítky E.ON Beach Arena, plážové sporty, hala, sport, E.ON, plážový volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, Vltava, E.ON Energie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

E.ON Beach Arena: Ráj pro milovníky plážových sportů  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.