Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Víkendové sportovní zápasy zaměstnají více policistů. Řidiče čeká několik dopravních omezení

V ulicích Budějc se bude zítra pohybovat větší množství policistů. Důvodem jsou zápasy Dynama a Motoru. Policie zároveň upozorňuje, že vzhledem k těmto sportovním událostem mají řidiči kolem obou stadionů počítat s vyšší dopravní zátěží.

„Pořádkoví a dopravní policisté budou zítra těmto akcím věnovat větší pozornost, proto jistě potkáte v ulicích Českých Budějovic desítky strážců zákona. Našim cílem je, aby obě sportovní utkání proběhla bez narušení veřejného pořádku, proto nechceme nic podcenit,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Kvůli zápasu na Střeleckém ostrově bude částečně omezeno parkování u stadionu Dynama. „V době před začátkem a po skončení utkání budou výjezd koordinovat dopravní policisté, proto dbejte jejich pokynů,“ dodal Bajcura.

Další dopravní komplikace mohou způsobit práce na křižovatce Na Dlouhé louce. „Průjezd ulicí Na Dlouhé louce je veden pouze v jednom jízdním pruhu, a to jak od centra na výjezd k ulici Vltavské nábřeží, tak i v druhém směru k Mánesově ulici. Nájezd od ulice Husova, a to jak od Mariánského náměstí, tak i od městské části Čtyři Dvory, je ke křižovatce u Výstaviště uzavřen,“ uzavřen mluvčí.

Foto Jana Kroneislová

Štítky doprava, info, policie, Dynamo, Motor, České Budějovice, Střelecký ostrov

Víkendové sportovní zápasy zaměstnají více policistů. Řidiče čeká několik dopravních omezení  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.