Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fotbalista Polom přestoupil z Olomouce do Českých Budějovic

Fotbalista Roman Polom přestoupil z Olomouce do Českých Budějovic. Sedmadvacetiletý obránce podepsal s nováčkem první ligy dvouletou smlouvu. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Polom začal s kariérou v rodném Sokolově, odkud ještě v dorosteneckém věku zamířil do pražské Sparty. Krátce působil i v A-týmu Letenských, nejčastěji ale nastupoval za rezervu. Od léta 2014 hostoval na Dukle a později přestoupil do Mladé Boleslavi. První ligu si zahrál také v Hradci Králové a poslední dvě sezony hrál za Olomouc. V nejvyšší soutěži má na kontě 60 zápasů, ve kterých dal tři góly.

I když do Dynama přichází Polom jako hráč na pozici stopera, klub se stále nevzdává naděje na podpis smlouvy s bývalým reprezentačním kapitánem Tomášem Sivokem, který s Dynamem trénuje od letní přípravy. „Určitě to neznamená, že když přišel Roman Polom, že nepřijde Tomáš Sivok. Situace je stále otevřená a věříme v to, že se s Tomášem nakonec dohodneme," uvedl generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky fotbal, Dynamo, Roman Polom, Olomouc, SK Dynamo České Budějovice, SK Sigma Olomouc, fotbalista, Tomáš Sivok, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, FK Dukla Praha, FC Hradec Králové, FK Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalista Polom přestoupil z Olomouce do Českých Budějovic  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.