Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Už zítra můžete běžet půlmaraton v barvách Bazalky

Projekt BěžímPro.cz pokračuje 1. června 2019 během Mattoni ½ Maraton České Budějovice. Loni běželo více než 100 běžců a pro Centrum BAZALKA se vybralo přes 22 553 korun. Podaří se letos částku minimálně zopakovat?

Pokud se chcete přidat i vy, můžete si přes Bazalku pořídit registraci nebo si koupit funkční běžecké tričko či čelenku. Přidáte se tak k patronům Bazalky bratrům Smržovým a k stále rostoucí základně „bazalčích“ runnerů.

Letos na českobudějovickém ½ maratonu v barvách BAZALKY už popáté

Společné focení všech bazalčích běžců proběhne v 18 hodin na náměstí u stánku Bazalky. „Letos se navíc závodu historicky poprvé účastní také Jáchym z Bazalky ve speciálně upraveném kočárku s maminkou, v doprovodu našich patronů a zakladatelů BěžímPro.cz Jakuba a Matěje Smržových,“ dodává Petra Mahrová z Centra Bazalky.

Přispět na Centrum Bazalka můžete i na poslední chvíli v den závodu. „Na stánku na náměstí bude připravena kasička veřejné sbírky, zakoupit si můžete své běžecké triko,“ doplňuje Martina Koudelková z Centra Bazalky.

Autoři | Foto Bazalka

Štítky Centrum Bazalka, půlmaraton, běh, Jakub Smrž, Matěj Smrž, bazalka, České Budějovice, Mattoni

Už zítra můžete běžet půlmaraton v barvách Bazalky  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.