Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svět pod vodou můžete díky KWS objevit i vy

PR článek

Co se skrývá pod vodní hladinou? Jednoznačně svět, který suchozemský tvor nikdy nespatří, svět plný zážitků a dobrodružství. Abyste jej mohli začít objevovat, je třeba se na to připravit a to dnes není nic těžkého nebo nedostupného, ba právě naopak. V potápěčském centru KWS vás do tohoto světa zavedou profesionální potápěči, kteří mají za sebou stovky ponorů a desítky spokojených potápěčů, se kterými se potápí u nás i ve světě.

Jak začít s potápěním? Kurz šnorchlování je skvělý způsob, jak začít vaše dobrodružství pod vodou. Je to způsob, jak začít poznávat nový a fascinující podvodní svět. Je vhodný pro všechny věkové kategorie - pro děti od 5 let, které mají rády vodu, ale i pro ty, co mají z vody mírné obavy.

Chcete-li získat co nejvíce šnorchlovacích zkušeností, je třeba se naučit ty správné dovednosti, se kterými vás seznámí zkušení instruktoři KWS, a to dle mezinárodních standardů prestižní potápěčské školy SSI. Ještě více se pak dá naučit, a šnorchlování tak posunout dál, kurzem nádechového potápění takzvaného Freediving, který je stále oblíbenější a to nejen mezi mladými lidmi.

Tento kurz je určen pro úplné začátečníky. Může ho absolvovat úplně každý, bez jakýchkoliv předešlých zkušeností s nádechovým či přístrojovým potápěním. V kurzu se naučíte základní teoretické znalosti a techniky freedivingu, statické apnoe, dynamické apnoe a základní techniky zanoření. Dozvíte se o fyzikálních a fyziologických základech freedivingu, specifických dýchacích technikách, strečinku, bezpečnosti a záchraně.

Chcete se začít potápět a užívat si dobrodružství pod vodou déle, než na kolik vám stačí zásoba vzduchu v těle? Pak je pro vás ideální Základní potápěčský kurz OWD (Open Water Diver), kde se naučíte být soběstačným, plně připraveným a odpovědným potápěčem, který může bez starostí objevovat krásy podvodního světa. Jakmile absolvujete tento základní potápěčský kurz, stanete se certifikovaným potápěčem potápěčské školy SSI (Scuba Schools International).

Již kurz OWD máte a potápíte se pravidelně? I zde je pořád co objevovat. Vylepšit znalosti a dovednosti můžete v programu pro pokročilé AOWD (Advanced Open Water Diver). V tomto programu absolvujete čtyři potápěčské specializace vlastního výběru - například kurz hloubkového potápění, podvodní navigace, potápění v noci a omezené viditelnosti, vrakového potápění anebo potápění z lodě. Kurz pro pokročilé AOWD má za cíl z vás udělat sebejistějšího potápěče, který je lépe připravený na potápění ve volné vodě. Pokud si zvolíte specializaci hloubkového potápění, získáte znalosti a dovednosti k provádění ponorů do hloubky až 40 metrů.

„Nejlepší je udělat si základní kurzy ať už přístrojového potápění nebo nádechového potápění teď v zimě. Kurzy potápění děláme na bazéně v Českých Budějovicích, kde připravíme nové potápěče na letní sezónu, poté doděláváme ponory v českých lomech nebo v Chorvatsku. Více o potápění na našich stránkách. Naleznete zde i kontakt přímo na mě a případné dotazy rád zodpovím,“ říká Michal Šindelíř, instruktor přístrojového a nádechového potápění potápěčského centra KWS v Českých Budějovicích.

Štítky KWS, potápění, kurz, potápěč, dobrodružství, České Budějovice, Chorvatsko

Svět pod vodou můžete díky KWS objevit i vy  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.