Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Běh pro Arnyho podpoří přípravu plavce Petráčka na mistrovství světa v Malajsii

Na českobudějovickém výstavišti již za necelý měsíc odstartuje třetí ročník běhu na podporu přípravy plavce Arnošta Petráčka na mistrovství světa v Malajsii. I vy můžete s přípravou značně pomoci. S každým přihlášeným závodníkem bude Arny Malajsii o trochu blíž. Běží se v sobotu 8. září.

Chcete i vy být součástí jeho příběhu a podpořit ho v další cestě za úspěchem? Každý zaregistrovaný běžec posune Arnyho na cestě do Malajsie o kus dál. Běžet může téměř každý. Trasa není nijak věkově limitována. Dokonce i malí závodníci si na dětské trase mohou poměřit své síly. Stačí se jen přihlásit na webu Běhu pro Arnyho.

Startovné třetího ročníku Běhu pro Arnyho se odvíjí od délky trasy a kompletní výtěžek ze závodu bude věnován spolku PRO Arny na přípravu Arnošta Petráčka k mistrovství světa. Podpořte dobrou věc tím, že navštívíte webové stránky běhu a registrací do závodu pomůžete splnit Arnoštovi další z jeho životních cílů.

Paralympionik Arnošt Petráček, který je reprezentantem České republiky v plavání se řádí mezi světové špičky. Má od narození vrozenou vadu horních i dolních končetin. U dolních kloubů se jedná i luxaci kolenních kloubů, u horních končetin chybí pažní kosti.

 

Autoři

Štítky sport, plavec, podpora, běh, Arnošt Petráček, mistrovství světa, Malajsie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běh pro Arnyho podpoří přípravu plavce Petráčka na mistrovství světa v Malajsii  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.