Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Firma Head sport pomáhá sportovcům k lepším výkonům. Nyní nabírá nové zaměstnance

Jen těžko bychom v Budějcích hledali firmu, která má za sebou tolik zvučných jmen. Zboží, které Head sport vyrábí, užívají kromě Tomáše Berdycha a Novaka Djokovice, také Lindsey Vonn nebo Ted Ligety. Tušíte správně, společnost Head Sport se zabývá výrobou sportovní potřeb a nabírá nové zaměstnance.

Historie firmy sahá až do roku 1950. „V posledních patnácti letech se zabýváme převážně výrobou sjezdových lyží, které exportujeme do celého světa,” přibližuje prokurista firmy Karel Kuncl. Mezi největší zákazníky Headu patří Spojené státy americké, Japonsko, Rakousko, Německo a Itálie.

Sjezdové lyže nejsou ale jedinou parketou firmy s dlouholetou tradicí. „Další koncernové společnosti se zabývají výrobou tenisových raket a míčů, lyžařského vázání pod značkou Tyrolia a v neposlední řadě také vybavením pro potápěče pod značkou Mares,” doplňuje Karel Kuncl.

Cílem společnosti je podle prokuristy dodávat na český a slovenský trh mimořádně kvalitní, sportovní zboží a podpořit tak i sportovní hnutí v obou zemích. Toho ale nelze dosáhnout bez kvalitních a šikovných zaměstnanců. „Momentálně zaměstnáváme 320 pracovníků, i tak nám ale v našich řadách někdo chybí,” říká Karel Kuncl a dodává: „Aktuálně sháníme šikovného člověka na pozici dělníka ve výrobě. Konkrétně na práce kolem lyží: broušení, lisování a dokončování. Zároveň hledáme posilu na pozici údržby.”  O spokojenosti zaměstnanců ve firmě Head sport svědčí i fakt, že průměrná délka pracovního poměru je sedm a půl roku.

S prací v Headu si nemusíte dělat těžkou hlavu. Co neumíte, vás naučí. Každý den pro vás bude něčím novým, přijdete do přátelského kolektivu a firmy, kde se o svou budoucnost bát nemusíte. „Jsme firmou, která roste,” dodává s úsměvem Karel Kuncl.

Proč si vybrat právě Head sport?

  • Stanete se kmenovým zaměstnancem s pracovní smlouvou,

  • motivující odměňování dle výkonu každého z vás. (BONUSY/PRÉMIE),

  • o svou budoucnost se nebudete muset bát, Head je firma, která roste,

  • přispějí vám na stravu, získáte týden dovolené navíc a další benefity,

  • čeká vás zajímavá práce a přátelský kolektiv,

  • každý den se něco naučíte, podpoří vás v profesním růstu,

  • díky směnnému provozu si budete moci lépe uspořádat svůj čas,

  • výsledek vaší práce bude součástí k získání dalších trofejí na světovém poháru.

O jakou pozici máte zájem?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Head Sport, sport, lyže, práce, Lindsey Vonnová, Tomáš Berdych, Ted Ligety, výroba, České Budějovice, USA, Japonsko, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Firma Head sport pomáhá sportovcům k lepším výkonům. Nyní nabírá nové zaměstnance  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.