Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou se probouzí

PR článek

Po zimě se opět probouzí jeden z nejkomplexnějších areálů v České republice. Vychutnejte si chvíle rodinného volna na adrenalinových atrakcích, při relaxaci či aktivním odpočinku na sportovištích. Pokud nevíte kam s rodinou, přáteli či kolegy na výlet, neváhejte a navštivte Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou.

V letošní sezóně se návštěvníci mohou těšit na otevření nové cyklostezky, vedoucí skrz areál, na novinky v areálové nabídce atrakcí, ale i na kulturu a gastronomické zážitky, kterými chce areál zpestřit relax po sportovních výkonech.

Sportovně relaxační areál otevírá své brány již na Velikonoce, a proto si nezapomeňte přijít vychutnat chvíle odpočinku během posledního březnového víkendu.

Návštěvníci se mohou těšit na Adventure golf, který nabízí 18 jamek a přijemný relax. Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou nabídne odreagování, vzrušení, nezapomenutelné zážitky, zkrátka vše co vás napadne. Adrenalin park i letos nabízí širokou škálu zážitků pro děti i dospělé. Využít můžete i vybavení půjčovny sportovního vybavení. Provětrejte koloběžky či kolečkové brusle a zkuste po zimě trasu do Českých Budějovic a zpět.

Děti se během odpoledne budou moci vyřádit na dětském hradu, zatímco rodiče si budou moci plnými doušky vychutnávat kávu a zakousnout se do velikonočního mazance či koláče a slunit se na terase. 

Štítky Hluboká nad Vltavou, relax, Česko, Velikonoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou se probouzí  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.