Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Grilujte na parádním lávovém kameni od kamenictví Memory

PR článek

Grilování, to je prostě letní radost. O to více, když máte k dispozici skvělé lávové kameny. Tři z vás je mohou mít zdarma! A to díky soutěži, kterou jsme pro vás připravili s kamenictvím Memory.

„Lávový kamen je sice oproti žule podstatně dražší, ale kvalita je úplně někde jinde,“ upozorňuje majitel kamenictví Memory Michael Dimitrov a dodává, že žulová deska nemá ráda vysoké teploty. „Nevadí, když jich docílíte postupně, ale problém může vzniknout, pokud se do toho obujete příliš rychle. Žula pak může prasknout. Lávový kamen vydrží, takže se přes svou cenu bezesporu vyplatí. Tedy pokud grilujete rádi a často. Jestliže oheň uděláte jednou do měsíce, žula vám bezesporu postačí.“

Memory začalo desky z lávového kamene nabízet před dvěma lety. „Jedním z našich klientů je kuchař, který griluje profesionálně. Žulovou desku jsme mu měnili každý půlrok, lávový kámen používá už rok a půl a je stále maximálně spokojený. To je pro nás skvělá reference,“ zdůrazňuje Michael Dimitrov.

Kamenictví Memory

Kamenictví Memory má na jihu Čech hned několik poboček. Tři kanceláře se nachází v Českých Budějovicích, po jedné jsou pak v Trhových Svinech, Třeboni, Veselí nad Lužnici a nově také Týně nad Vltavou.

„V Týně nad Vltavou kamenictví nebylo, takže věříme, že naše služby lidé docení. Nejsme žádní garážoví mistři, ale maximálně profesionální firma, která má vlastní dílnu, materiál, nářadí, zkrátka všechno, co je potřeba. Nejdůležitější ale je, že máme zaměstnance s velkými zkušenostmi. Vrchní kameník je člověk, který svou práci dělá na špičkové úrovni dvacet let,“ říká Michael Dimitrov.

Kamenictví Memory je spojeno s pohřební službou stejného názvu. Právě hřbitovní práce představují devadesát procent pracovní náplně kameníků. Zbylá procenta jsou pak například kuchyňské desky, obklady koupelen, parapety, převážně tedy vybavení domácností.

„V ekonomicky silných zemích je to procento vyšší. I u nás ale pozorujeme drobný posun, hlavně pak u novostaveb. Lidé si umí spočítat, že například u kuchyňské linky se i přes počáteční investici kámen vyplatí,“ říká Michael Dimitrov. „Stále oblíbenější jsou parapety, které nepředstavují tak výrazné plochy, takže se nejedná o velké částky, ačkoliv jsou ceny samozřejmě jinde než u plastu nebo plechu. V celkové stavbě je to ale drobná položka, která však domu dodá úplně jiný ráz. Kamenictví Memory je každopádně schopné vytvořit cokoliv, stačí se na nás obrátit.“

Kamenictví Memory má nyní na objednávky do 31. srpna dvacetiprocentní slevy. A pokud vaše objednávka bude minimálně v hodnotě pět tisíc korun, dostanete žulovou desku na grilování zdarma jako dárek.

Soutěž o lávový kamen z kamenictví Memory

Tři z vás, kteří správně odpoví na následující otázku a budou mít štěstí při slosování, dostanou desku z lávového kamene na grilování v hodnotě dva tisíce korun. Stačí jen do 5. srpna do 10 hodin odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Správná odpoveď byla za A. Výherci byli kontaktování emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kamenictví, Memory, soutěž, grilování, lávový kamen, Kamen, Týn nad Vltavou, Česko

SOUTĚŽ: Grilujte na parádním lávovém kameni od kamenictví Memory  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.