Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

SOUTĚŽ: Chinaski zahrají v Pivovarské zahradě. Přizvali si i hosty

Známá česká kapela Chinaski přijede do krumlovské Pivovarské zahrady už 1. června. Na koncert pod širým nebem přizvali Michal Malátný a spol i dva hosty. Těšit se tak můžete ještě na Eddie Stoilow a slovenskou kapelu IMT Smile. Začátek je v 17 hodin.

Pivovarská zahrada se návštěvníkům otevře už v 16 hodin. Přesně o hodinu později začne své vystoupení kapela Eddie Stoilow a od 19:00 jedna z nejúspěšnějších slovenských kapel IMT Smile. Kapela Chinaski pak se svým koncertem plným hitů z posledního alba Není nám do pláče zahraje od půl deváté večer.

Vystoupení doplní velkolepá vizuální show, která slibuje intenzivní zážitek. Lístky můžete koupit buď online nebo v předprodeji jsou k dostání na Ticketlive, CK Ocean v Českém Krumlově nebo v Music Center na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích.

Soutěž o vstupenky na koncert Chinaski (1. června, Pivovarská zahrada v Českém Krumlově, 16:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou čtyři čtenáři vyhrát dvě vstupenky na sobotní koncert. Stačí jen do úterý 28. května do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude ten den informován emailem.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Veronika Hambergerová, Jiří Mazák, Blanka Šinková a Simona Sochová. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři

Štítky Chinaski, koncert, soutěž vstupenky, hudební skupina, zahrada, soutěž, vstupenka, IMT Smile, Michal Malátný, Český Krumlov, MUSIC CENTER v.o.s., Drbna.cz, České Budějovice

SOUTĚŽ: Chinaski zahrají v Pivovarské zahradě. Přizvali si i hosty  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.