Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte luxusní nadzemní bazén s TV PRODUCTS CZ

PR článek

Loňské léto bylo skutečně horké, a tak není divu, že lidé trávili volné chvíle u vody. Někdo na plovárně, jiný třeba u rybníka a samozřejmostí bylo i lenošení ve vlastním bazénu. Skutečně, jak informuje výhradní dovozce bazénů a příslušenství značky Bestway pro ČR a SR, firma TV PRODUCTS CZ, o bazény byl vloni takový zájem, že se již na začátku sezóny prakticky vyprodaly. A zdá se, že letošní rok nebude jiný. Šťastný čtenář Drbny může luxusní bazén Bestway Steel Pro Frame s kompletním příslušenstvím v hodnotě 4 699 korun od firmy TV PRODUCTS CZ získat zdarma, stačí se jen zúčastnit soutěže na konci článku a mít štěstí při slosování.

Italské nadzemní bazény od Bestway s.r.l. Milano jsou bezesporu ozdobou každé zahrady. Přinášejí radost a příjemné osvěžení v horkých letních dnech a nejlepší možnou referencí pro ně je, že značka Bestway patří k nejprodávanějším bazénům v ČR. Proč? Hlavními důvody jsou jednoduchá a rychlá montáž, nízká cena a výborná kvalita. Bazény Bestway jsou zkrátka špička a TV PRODUCTS CZ je právě nabízí za předsezónní ceny.

Bazén se dnes již stal běžnou součástí rodinného života, místem relaxace, oddychu, ale i aktivního odpočinku a sportu, místem setkávání se s přáteli, místem prvních plaveckých pokusů dětí. Mít vlastní bazén na zahradě, osvěžit se a užívat si vodních radovánek s přáteli nebo dětmi daleko od přeplněných pláží a veřejných koupališť, je v době parných letních dnů snem každého. Abyste nemuseli jen snít, pořiďte si bazén za zvýhodněné ceny. Navíc nadzemní bazény nepotřebují stavební úpravy terénu nebo jen minimální a pokud po čase zjistíte, že jste pro bazén nezvolili nejvhodnější místo, můžete jej demontovat a přesunout. Přenosné bazény jsou tedy vhodné i na chaty nebo chalupy.

Váš nový bazén si můžete vybrat a objednat na e-shopu www.tvproducts.cz, ale můžete navštívit i značkovou prodejnu U Černé věže 12 v Českých Budějovicích nebo dalších 16 prodejen po celé ČR. Zde vám jistě rádi poradí a odpoví i na vaše dotazy. Teď už snad jen doufat, že se léto přihlásí krapet dřív a vy si tak svůj nový bazén užijete naplno. Tak příjemné koupání!

Soutěž o bazén Steel Pro Frame 366 x 100 cm s příslušenstvím

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát zmiňovaný bazén s příslušenstvím. Stačí jen do pondělí 15. dubna správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Nápovědu najdete na www.tvproducts.cz v sekci bazény s konstrukcí.

Soutěž skončila! Výherce bude informován emailem!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

A pokud se na vás neusměje štěstí v soutěži, tak vám jistě radost udělá alespoň malý dárek, který obdrží každý, kdo do 21. dubna 2019 sdělí při nákupu rodinného bazénu na prodejně nebo napíše do poznámky v košíku na e-shopu heslo "DRBNA".

Štítky bazén, TV PRODUCTS CZ, soutěž, příslušenství, Česko, Slovensko

SOUTĚŽ: Vyhrajte luxusní nadzemní bazén s TV PRODUCTS CZ  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.