Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Moda Fashion Day(s) vstupuje do svého pátého ročníku

PR článek

Na přehlídkových molech v Českém Krumlově a Českých Budějovicích jsme mohli obdivovat aktuální kolekce nejvýraznějších módních návrhářů Tatiany Kováříková, Beaty Rajské, Alice Abraham, Kláry Nademlýnské, Jitky Klett a celé řady dalších. Nyní se přehlídka vrací a jeden čtenář Budějcké Drbny může vyhrát na sobotní show dvě vstupenky.

Příznivci módy mohou v sobotu 23. března v sále Zámecké jízdárny v Českém Krumlově strávit atraktivní večer ve společnosti  Luďka Hanáka, který svou tvorbu prezentuje na desítkách autorských přehlídkách doma a v zahraničí, mimojiné třeba v Malajsii, Indii nebo v Číně. Výrazná osobnost naší současné módní tvorby Yvona Leitner potěší každého, kdo preferuje osobitý styl.

Atmosféra Zámecké jízdárny,netradiční pojetí prezentace módy a stovky příznivců Móda Fashion Day[s], to vše v malebném Českém Krumlově, kde ani galavečerem den nekončí. Máte lepší nápad jak přivítat jaro?

MODA Fashion Day[s] (23. března, Zámecká jízdána Český Krumlov)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na sobotní přehlídku. Stačí jen do 21. března do 11 hodin správně odpovědět na následující otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Milena Luxíková! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky Moda Fashion Days, móda, přehlídka, kultura, Český Krumlov, soutěž, vstupenka, Drbna.cz, Beata Rajská, České Budějovice, Indie, Čína, Malajsie

SOUTĚŽ: Moda Fashion Day(s) vstupuje do svého pátého ročníku  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.