Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Tuzemák rozhřeje na Valentýna i to nejchladnější srdce

PR článek

Den svatého Valentýna se kvapem blíží a vzhledem k tomu, že je dost možné, že bude letos velmi chladný, je třeba připravit něco pořádného na přípitek s vaší drahou polovičkou. Myslíte na plachetnici z Jindřichova Hradce? No jasně, proč by ne. Tahle fajnová loď nezamrzne, tělo příjemně zahřeje a navodí pohodovou atmosféru.

Jindřichohradecká likérka Fruko-Schulz je jednou z největších značek na trhu. Vloni vyprodukovala 3 214 000 litrů lihovin, z toho bylo 1 947 000 litrů Tuzemáku. To mluví za vše, zkrátka je to klasika, která má mezi konzumenty patřičný zvuk.

A to i za kopečky! Na export loni šlo více než dvacet procent celkové produkce. Největším odběratelem je Rusko, kam putuje asi sedmdesát procent vývozního artiklu, zbytek firma vozí do dalších šestatřiceti zemí. Stoupá export do Číny, má partnery na Tchaj-wanu, dodává i do Kanady, Srbska, Černé Hory, Ukrajiny. Jindřichův Hradec zkrátka dobývá svět.

Svátek lásky připadá každoročně na 14. února. Proč Valentýn? Odkazuje na světce, který oddával zamilované páry i přes zákaz římského císaře Claudia II. Následek? Mučednická smrt, ke které mělo dojít právě 14. února.

Romantický svátek je u nás některými lidmi vnímán kontroverzně, avšak i v Evropě už se jedná o rozšířenou a oblíbenou tradici. Mimochodem kořeny má v anglosaských zemích.

Soutěž o třílitrovou láhev Tuzemáku

Chcete vyhrát třílitrovou láhev Tuzemáku? Tak pojďte soutěžit s Budějckou Drbnou. Stačí jen odpovědět na následující otázkou a mít štěstí při slosování, které se uskuteční 13. února.

Soutěž skončila! Třílitrový Tuzemák vyhrává Miroslava Šimková! Gratulujeme! 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky soutěž, Tuzemák, rum, Den svatého Valentýna, Jindřichův Hradec, Fruko-Schulz, Rusko, Čína, Claudius II., Kanada, Ukrajina, Srbsko

SOUTĚŽ: Tuzemák rozhřeje na Valentýna i to nejchladnější srdce  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.