Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte gin od české destilérky Little Urban Destillery

PR článek

Robert Urbánek se jednoho dne uvědomil, že ho nenaplňuje práce, kterou dělá. Rozhodl se tedy udělat krok, ke kterému mnoho z nás nemá odvahu. Dal výpověď, prodal dům a začal vyrábět gin. A díky soutěži s Budějckou Drbnou ho můžete ochutnat.

Svůj první gin vypálil Robert Urbánek v Anglii. Sem přijel po měsících studování technologií, legislativy a ekonomických rizik. Objel destilérky, kde nasbíral informace o způsobech výroby a tradičních postupech a vznikla společnost Little Urban Destillery.

„Měl jsem vlastně ohromné štěstí. Opravdu jsem se bál, že kombinováním všech bylin a příměsí, které se mi zdály vhodné, strávím měsíce. Nestalo se. Základní recepturu jsem si připravil už loni na podzim. A letos v létě jsem ji zkoušel už na destilačním přístroji vyrobeném na zakázku. Tu pravou chuť jsem našel snad už na čtvrtý pokus,“ popisuje se spokojeným úsměvem Robert. Přitom kombinací poměru a složení bylin jsou miliony. „Šel jsem tomu štěstí naproti opravdu poctivou přípravou. Měsíce studia se vyplatily,” dodává Robert. 

Celý Robertův příběh si můžete přečíst zde.

Soutěž o lahev London Dry Ginu od společnosti Little Urban Destillery

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáří vyhrát lahev London Dry Ginu od Roberta Urbánka. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku do středy 29. prosince do 10 hodin a čekat na slosování. Soutěže se mohou zúčastnit pouze starší 18 let.

Soutěž skončila! Výherci byli informování emailem!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři

Štítky soutěž, gin, Little Urban Destillery, alkohol, Drbna.cz, Anglie

SOUTĚŽ: Vyhrajte gin od české destilérky Little Urban Destillery  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.