Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Budvar aréně vystřídá hokejisty Dracula

Muzikál Karla Svobody, Zdeňka Borovce a Richarda Hese Dracula se chystá do Českých Budějovic. Muzikál, který během čtyř let vidělo rekordních 1,2 milionu lidí, vidění bude 5. ledna příštího roku v Budvar aréně. A jedenčtenář bude moct na představení zadarmo.

V muzikálu se rozvíjí mystický příběh hraběte Draculy plný romantiky, strachu, ale i nekonečné lásky. Jeho děj prochází mnoha staletími od tragických momentů, kdy touha po moci zničí Draculovo pozemské bytí a prokletí z něho učiní navěky po krvi toužícího vampýra. Během dlouhého času se jeho myšlenky a názory na svět mění. Z krvelačného válečníka se stává sarkastický filosof. Jeho příběh pokračuje přes naší současnost a končí v přesně neurčené budoucnosti. Představení plné kouzel, lásky a krvavých soubojů je vrcholem české muzikálové produkce.

Těšit se můžeme na hvězdné obsazení. V roli Draculy se představí Daniel Hůlka, Lorraine zahraje Leona Machálková. Jako Adriana/ Sandra vystoupí Kamila Nývltová a uvidíme také Tomáš Trapla a Josefa Vágnera.

Soutěž o vstupenky na muzikál Dracula (5. ledna, Budvar aréna)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na lednové představení. Stačí jen do pátku 14. prosince do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni emailem!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři

Štítky muzikál, Dracula, Budvar aréna, kultura, soutěž, představení, Karel Svoboda, Zdeněk Borovec, České Budějovice, Daniel Hůlka, Leona Machálková, Kamila Nývltová, Tomáš Trapl, hokejista

SOUTĚŽ: V Budvar aréně vystřídá hokejisty Dracula  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.