Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Listopad plný volejbalu pokračuje šlágrem kola proti Dukle Liberec

Poslední listopadovou sobotu přivítáme na domácí palubovce vojenský klub z Podještědí Duklu Liberec. Můžete se tak těšit na reprízu loňského boje o bronz, ze kterého má Jihostroj libereckým co vracet.

Liberec má ve svém kádru řadu českých reprezentantů v čele s Janem Štokrem, několikanásobným českým volejbalistou roku. V aktuálním ročníku extraligy mu ve statistikách patří druhé místo mezi nejlépe bodujícími i útočícími hráči.

V extraligové tabulce Dukla po osmi kolech tak vysoko jako Jan Štokr ale nefiguruje. Aktuálně je na 5. místě s osmibodovou ztrátou na čelo tabulky. Jihostroj se stále drží na 2. místě za vedoucím Karlovarskem, které zvýšilo svůj náskok na dva body. 

Soutěž o vstupenky na sobotní zápas Jihostroje proti Liberci (sobota 24. listopadu, 18:00, Sportovní hala)

Díky soutěž s Budějckou Drbnou můžou jít 3 čtenáři na sobotní zápas zadarmo. Stačí jen do pátka 23. listopadu do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Jitka Housková, Kamil Bláha a Milan Šmrha. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Foto Jana Kroneislová | Zdroj volejbalcb.cz

Štítky Jihostroj, soutěž, volejbal, Dukla Liberec, Liberec, VK Jihostroj České Budějovice, Jan Štokr, Karlovarský kraj, Drbna.cz

SOUTĚŽ: Listopad plný volejbalu pokračuje šlágrem kola proti Dukle Liberec  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.