Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Zažijte virtuální realitu na vlastní kůži. Unikátní projekt si teď můžete vyzkoušet zadarmo

PR článek, aktualizováno 9. prosince 2018, 14:53

Zdolávat hory v Himalájích, relaxovat na Havaji, řešit zajímavé úkoly, čelit svým strachům nebo si hrát s virtuálním psem. To všechno nabízí Virtual Lab, který vás díky virtuální realitě dokáže přenést takřka kamkoliv a do jakékoliv situace. A právě o tři vouchery můžete nyní soutěžit na Budějcké Drbně.

„V praxi to funguje tak, že dostanete speciální brýle, sluchátka a ovladače, díky kterým se během několika okamžiků stáváte součástí nového prostředí,“ říká jednatel společnosti BCF Leoš Kubíček. Právě on stojí za tímto jedinečným projektem, který nemá v tuzemsku obdoby. 

PSALI JSME: Virtuální realita jako pomocník manažerů i léčba strachu z pavouků nebo výšek

Virtual Lab není jen zábavou, ale primárně pomáhá řešení syndromu vyhoření, léčení fobií a strachu nebo trénování prezentačních dovedností a zvládání obav z veřejného vystupování. V tuzemsku spadá pod systém garantovaného zlepšení výkonu firem Holistic management (BCF), a najdete ho v Budějcích. „Náš projekt je vhodný pro firmy, sportovce, ale i pro rodiny s dětmi. Reagujeme tak na požadavky našich zákazníků, kteří začali poptávat dárkové poukazy pro své zaměstnance nebo pro obchodní partnery,“ uzavřel spolumajitel společnosti Ondřej Chromý.

A co musíte udělat pro získání jednoho ze tří voucherů opravňujících k bezplatného vstupu do Virtual Labu? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, kterou najdete níže. "Voucher je vhodným dárkem i pro rodinu až se třemi dětmi," uzavřel Andrej Braguca ze společnosti BCF. 


Otázka: Známý spisovatel sci-fi Stanley Weinbaum napsal příběh obsahující virtuální realitu již ve 30. letech 20. století. Jak se tento příběh nazýval?

Správná odpověď: Pygmalion's Spectacles

O co se hraje: 3 vouchery + každý zúčastněný dostane možnost 10 procent slevy z voucheru.

Soutěž ukončena. Vouchery získávají: Dominik Kafka, Jana Sladká a Ladislav Šíma

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Leoš Kubíček, VirtualLab, virtuální realita, projekt, Havaj, Himálaj, Drbna.cz, Stanley G. Weinbaum, Dominik Kafka, České Budějovice

SOUTĚŽ: Zažijte virtuální realitu na vlastní kůži. Unikátní projekt si teď můžete vyzkoušet zadarmo  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.