Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Připravte čelovky. Do Budějc míří NN Night Run a Avon běh

Už popáté se vrátí série nočních NN Night Run a Avon běhů na budějcké náměstí. Tisíce běžců rozzáří ulice krajského města a několik čtenářů Budějcké Drbny se zařadí mezi ně. Díky soutěži totiž můžete získat startovné zdarma.

Už v sobotu 6. října se na náměstí sejdou tisíce malých i velkých běžců. Rodinný běh začne v pět a Avon běh pro zdravá prsa odstartuje již v půl sedmé. O hodinu později se pak běžci vydají na NN Night run na deset kilometrů. 

Před startem se budou moct všichni běžci rozehřát při společné rozcvičce pod taktovkou Fitness 14. Mezi jednotlivými běhy vystoupí taneční studio No Limit.

Závodníkům, kteří pravidelně běhají závody pod taktovkou Tomáše Pavla, se možná vybaví trasa Winter Runu. Ta je velmi podobná té, po které se poběží při NN Night Runu. „Podobně jako v jiných městech, kde se běhá Winter Run, i v Českých Budějovicích je trasa Night Runu trochu jiná. Hlavní změnou je samozřejmě start a cíl v centru, poběží se také v opačném směru, takže mnozí běžci ani nemusí poznat, že většinu trasy vlastně znají,“ potvrdil Tomáš Pavel.

Soutěž o startovné NN Night run a Avon běh (náměstí Přemysla Otakara II., 6. října)

Devět čtenářů Budějcké Drbny může získat startovné na noční nebo Avon běh zdarma. Stačí jen do středy 3. října do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila! Startovné vyhráli Alena Fenclová, Lukáš Švejnoha, Jana Píglová, David Modrý, Lenka Švecová, Petr Čaloun, Eva Zoubková, Petr Vojtíšek, Jana Hermanská. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky NN Night run, Avon běh, sport, České Budějovice, soutěž, Avon, Drbna.cz, Přemysl Otakar II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Připravte čelovky. Do Budějc míří NN Night Run a Avon běh  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.