Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Město lidem, lidé městu bude hodně o vodě. A tucet čtenářů se projede s Drbnou lodí

Město lidem, lidé městu získává každoročně na své popularitě. Už dlouho dopředu se lidé na tento dvoudenní multižánrový festival, který začíná už v pátek 31. srpna, těší. A Budějcká Drbna už tak skvělou akci několika z vás ještě zpestří. Co říkáte takové projížďce po vodě přímo v Budějcích? Super, že? Tak stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při slosování.

Festival Město lidem, lidé městu je multižánrový festival, který se odehrává na konci léta v českobudějovických ulicích. Centrum města pokryje několik set metrů živé trávy, ve vzduchu visí barevné deštníky a lampiony, ulice zaplní vůně vybraných gastronomických dobrot, pražené kávy a čerstvých květin. Kromě návštěvníků vyrazí do ulic i akrobati, zpěváci, muzikanti, herci, artisti, malíři, kuchaři, baristi, kadeřníci, floristi, návrháři, architekti, sportovci.

ČTĚTE TAKÉ: Deštníky v Krajinské budou v barvách české trikolóry s odkazem na výročí republiky, říká produkční festivalu  Město lidem, lidé městu

Šestý ročník dvoudenního festivalu už je tady, začíná totiž už pátek 31. srpna a bude hodně o vodě. Organizátoři zapojí Malši, kam jen je od slepého ramene pustí. Právě tam bude nejvíce novinek a překvapení. Do dění se zapojí i plovoucí kavárna Vlnna, jejíž součástí je molo s půjčovnou lodiček, šlapadel a paddleboardů. Mnozí určitě ocení například komentovanou plavbu a nebo jen soukromou romantiku či večírek na vodě.

A o parádní zpestření už tak skvělého festivalu Město lidem, lidé městu se pro své čtenáře postará i Budějcká Drbna. Pro dvanáct z vás má projížďku na lodi zdarma. Stačí si zasoutěžit. Navíc těch tucet vylosovaných šťastlivců dostane batoh Drbna. A ten hned tak každý nemá.  

Soutěž o projížďku lodí (pátek 31. srpna 16:30 - 17:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou se dvanáct čtenářů projede zdarma lodí při českobudějovickém festivalu Město lidem, lidé městu. Projížďka se uskuteční v pátek 31. srpna od 16:30 do 17:30 hodin. Každý výherce navíc dostane batoh Drbna. Stačí jen do čtvrtka 30. srpna do 16:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

V pátek začíná šestý ročník multižánrového festivalu Město lidem, lidé městu. Správně byla odpověď A.

Projížďku lodí a batoh Drbny vyhráli: Ondřej Holeček, Lukáš Tauber, Tomáš Kocábek, Jaromíra Stropková, Anna Taová, Martin Marovec, Michal Cvach, Hana Medová, Nikola Kůzlová, Dagmar Tůmová, Tomáš Chmela a Alena Jarošová. Gratulujeme!

Kolikátý ročník multižánrového festivalu Město lidem, lidé městu v pátek začíná?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto budejoviceplavby.cz

Štítky soutěž, společnost, kultura, zábava, loď, projížďka, Město lidem, lidé městu, České Budějovice, festival, Drbna.cz, batoh, Ondřej Holeček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Město lidem, lidé městu bude hodně o vodě. A tucet čtenářů se projede s Drbnou lodí  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.