Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Nebaví vás sedět doma? Zažijte adrenalin ve Sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou

Nevíte co s časem o prázdninách a nebaví vás sedět doma? Zažijte adrenalin na vlastní kůži, nebo vezměte děti do špuntária na skákací hrady. Také se můžete protáhnout ve venkovní posilovně street workout. Kde? V Hluboké nad Vltavou. To všechno totiž nabízí tamní sportovně relaxační areál. A pokud rádi objevujete krásy jižních Čech, v areálu si můžete půjčit elektrokolo, loď či skútr a vydat se na cestu. A díky soutěži s Budějckou Drbnou získají dva z vás dárkové poukazy na hlubocké atrakce.

V největším zábavním parku na jihu Čech, v Hluboké nad Vltavou, prožijete nezapomenutelné. Pokud nevíte kam s rodinou, přáteli či kolegy na výlet, tak neváhejte a navštivte v Hluboké jeden z nejkomplexnějších sportovně relaxačních areálů v České republice. Tam si dokonale vychutnáte chvíle rodinného volna při relaxaci nebo aktivním odpočinku.

Využít můžete například nepřeberné možnosti adrenalinovaých atrakcí, které Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou nabízí. A právě na ně díky soutěži s Budějckou Drbnou dva čtenáři získají zdarma poukazy. Stačí správně odpovědět na otázku a mít štěstí při slosování. 

Soutěž o poukazy do Sportovně relaxačního areálu v Hluboké nad Vltavou

Dva čtenáři získají po jednom dárkovém poukazu v hodnotě 500 korun na atrakce ve Sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou. Stačí jen do pondělí 13. srpna do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou má sedm atrkací. Správně byla odpoděď B.

Dárkový poukaz vyhráli Jiří Sukdol a Vladislava Gutwirthová. Gratulujeme!

 

Autoři | Foto areal-hluboka.cz

Štítky soutěž, Hluboká nad Vltavou, sportovně relaxační areál, atrakce, adrenalin, zážitek, zábava, Českobudějovicko, Drbna.cz, Jihočeský kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Nebaví vás sedět doma? Zažijte adrenalin ve Sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.