Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyfoťte fotku na téma Léto s technikou a vyhrajte skvělé ceny

PR článek

Pozoruhodné technické památky, stroje, vozidla, stavby a zážitky s nimi spojené doma i v zahraničí. Cestování a poznávání nových i známých objektů patří k prázdninám stejně jako slunce a odpočinek. Foťte a pošlete nám fotografie právě na toto téma Léto s technikou. Jeden autor může zaslat pouze jeden snímek.

Fotosoutěž vyhlašuje Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích spolu s Budějckou Drbnou od 7. do 24. srpna. Výsledky oznámíme počátkem září. O vítězích rozhodne hlasování čtenářů Budějcké Drbny.

Odměněni budou autoři snímků, které se umístí na prvním až desátém místě. Absolutní vítěz získá fotoaparát Canon EOS 2000D. Za druhé místo získá autor fotky Instatní fotoaparát Fujifilm Instax Mini 9. Online kurz „Profesionální úprava fotek ve Photoshopu“ je připraven pro třetí místo. 

Fotografie, které se umístí na čtvrtém až šeštém místě přinesou autorovi rodinný poukaz na Stezku korunami stromů na Lipně a sedmé až desáté místo získá dárkový poukaz na 500 korun do relaxačního a regeneračního centra v Hluboké nad Vltavou.

Ceny budou předány v kampusu VŠTE. Vaše soutěžní snímky posílejte na redakce@budejckadrbna.cz.

Štítky soutěž, fotografie, VŠTE, léto, technika, Drbna.cz, České Budějovice, Canon EOS, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Adobe Photoshop, Instax Mini 9, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyfoťte fotku na téma Léto s technikou a vyhrajte skvělé ceny  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.