Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Přidá Dynamo třetí vítězství? Přijede neporažená Vlašim

Výborný vstup do nové sezony FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mají za sebou fotbalisté SK Dynamo České Budějovice. Po dvou výhrách obsadili čelo tabulky a chtějí ho udržet i po zápase s Vlašimí. Nedělní zápas startuje v 17 hodin a půjde na něj 10 čtenářů zdarma.

Ambice na boj o nejvyšší soutěž mají, sílu kádru také. Start? Povedený. Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice začali nový soutěžní ročník na výbornou a po dvou zápasech mají stejně jako Jihlava, Ústí nad Labem a Hradec Králové šest bodů. Po ubojovaném vítězství s Třincem dokázali Jihočeši vyloupit pražský Žižkov a v neděli budou chtít přidat do tabulky další tři body.

Ale pozor. Vlašim patří k méně oblíbeným soupeřům Dynama. Hlavně na domácím stadionu nemají Budějce s Vlašimí dobrou bilanci. I to je motivace, aby hráči ukázali sílu a soupeře přehráli. Fanoušci budou navíc zvědaví, jak si domácí tým povede oproti zápasu s Třincem, kde některé prvky vázly.

Nastoupit už může i nová posila do ofenzivy. V týdnu byl administrativně dořešen přestup útočníka Davida Ledeckého, který přišel na jih Čech z polského klubu Górnik Zabrze. Pětadvacetiletý hráč měří 184 centimetrů a měl by být platný nejen pro hru po zemi, ale i standardní situace.

Vlašim často těží ze sparťanské líhně, která jí dodává mladé naděje. „Jejich styl se dlouhodobě nemění. Hrají v rozestavení 4-4-2 a všichni jsou to velice kvalitní fotbalisté. I proto se každý půlrok vymění polovina mužstva, protože ti co vyniknou, většinou odejdou do ligy. Chceme ale tři body,“ uvedl k soupeři pro klubový web trenér Dynama David Horejš. I Vlašim začala novou sezonu dobře a po dvou zápasech má dva body. Remizovala s Brnem i venku v Prostějově 2:2.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA: SK Dynamo České Budějovice – Vlašim 17:00 NE

Budějcká Drbna rozdává ve spolupráci s klubem 10 vstupenek, které si po dvou rozdělí pět výherců. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 16. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku.

Lístky si mohou výherci vyzvednout v informačním centru u hlavní brány stadionu Střeleckého ostrova v ulici Emila Pittera dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila! Výherci: Petr Macoun, Lukáš Švejnoha, Dušan Bříza, František Brož, Jan Petrásek

Štítky SK Dynamo, soutěž, vstupenky, Vlašim, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, 2. česká fotbalová liga, Třinec, FC Hradec Králové, FC Vysočina Jihlava, FK Ústí nad Labem, FK Viktoria Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Přidá Dynamo třetí vítězství? Přijede neporažená Vlašim  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.