Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Metropol uvede komedii Drahá legrace s řadou populárních herců

Nemusíte mít peníze, stačí, když si lidi myslí, že je máte. Hru Drahá legrace, která je volným pokračováním autorova slavného Blbce k večeři, uvede budějcký Metropol ve svém divadelním sále v pondělí 23. července od 19 hodin.

Zoufalý Francois Pignon je už dlouho nezaměstnaný a nemá ani korunu. Aby se zachránil a ukázal všem, že ještě existuje, pošle na sebe daňovou kontrolu.

Pod heslem „každý, kdo něco skrývá, je zajímavý a když jde o peníze, je ještě zajímavější“ se kolem něho strhne série neuvěřitelných situací. Najednou se o něho začnou zajímat úplně všichni, dokonce se stane neodolatelným pro ženy. A ještě je tu pohádkově bohatý pan Jonville, kterému Pignon hlídá byt. Pignonova prazvláštní akce nakonec přinese nečekané plody. Brilantní hra nabízí skvělou hereckou příležitost pro komediální herce.

V alternacích hrají Josef Carda / Pavel Kikinčuk, Jan Šťastný / Jan Čenský, Martin Zahálka, Eva Čížkovská, Vlasta Žehrová / Kamila Špráchalová, Barbora Šťastná Petrová, Ladislav Županič / Miloslav Mejzlík. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line.

Drahá legrace (pondělí 23. července, divadelní sál Metropol, 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na divadelní představení Drahá legrace. Stačí jen do pátku 20. července správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Správná odpověď je za B. Vstupenky vyhrává Lucie Holarová a Miroslav Petrásek. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, Metropol, představení, Drahá sranda, Dům kultury Metropol, vstupenka, Blbec k večeři, François Pignon, herec, komedie, Josef Carda, Pavel Kikinčuk, Jan Šťastný, Jan Čenský, Martin Zahálka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Metropol uvede komedii Drahá legrace s řadou populárních herců  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.