Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dvanáct kurtů, nová posilovna i dětské kempy. Vyhrajte poukázky do tenisového klubu

Chcete si zahrát tenis, zacvičit si v posilovně nebo si jen tak posedět v restauraci? Ideální prostředí pro závodní tenisty, ale i pro sportovce z řad široké veřejnosti nabízí jeden z největších jihočeských tenisových klubů LTC Tonstav-Service České Budějovice. Tak si přijďte zahrát. Pro tři z vás je připravena tisícikorunová poukázka na služby klubu.

K dispozici v českobudějovickém areálu LTC Tonstav-Service České Budějovice je deset venkovních a dva kryté kurty určené pro celoroční provoz. Zabaví se tu i děti, klub provozuje tenisovou školu, která je vhodná pro děti již od pěti let. „Profesionální trenéři pečují nejen o nejmenší tenisty, ale v rámci tréninkového procesu i o další věkové kategorie hráčů. Klub má družstva závodních tenistů od nejmladší kategorie baby až po dospělé. Letošní soutěže družstev dopadly pro klub velice úspěšně.“ říká ředitelka klubu Eva Svobodová.

Navíc přichází letní prázdniny, a tak probíhají v areálu klubu LTC dětské tenisové kempy, kterými projde každoročně kolem stovky dětí. Nejmenší tenisté se na kempech naučí nejen základy tenisu, ale užijí si také spoustu zábavy.

V posledních letech prochází klub rozsáhlými úpravami nejen uvnitř budovy, ale i venku. „Měnily se vstupní prostory, recepce a pánské šatny. Rekonstrukce proběhla také v restauraci, která dostala úplně nový kabát a nabízí také příjemné venkovní posezení s výhledem na kurty. Letos je v plánu ještě rekonstrukce dámských šaten.  Dbáme také na obnovu zeleně a celkově příjemné prostředí,“ dodává ředitelka.

Letos také proběhla kompletní modernizace posilovny, která je krátce nově otevřena. „Určena je pro lidi, kteří mají raději pro svoje cvičení klid a pohodu, než přeplněná fitka,“ doplňuje Eva Svobodová.

Soutěž o poukázku do českobudějovického tenisového klubu

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát poukázku na tisíc korun na služby klubu LTC Tonstav-Service a dózu míčků. Stačí jen do úterý 10. července do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

Klub LTC České Budějovice letos 22. dubna oslavil už 118. narozeniny. Správně byla odpověď B?

Poukázku na tisíc korun na služby klubu LTC Tonstav-Service a dózu míčků vyhráli: Libor Chadim, Karolína Křivanová a Martin Dillinger. Gratulujeme!

Tisková zpráva

Štítky tenis, soutěž, sport, LTC Tonstav-Service, České Budějovice, posilovna, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dvanáct kurtů, nová posilovna i dětské kempy. Vyhrajte poukázky do tenisového klubu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.