Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Třeboni zahraje na Jazz & Wine festu Lucie Bílá

Jazz & Wine fest je v Praze dlouho známý a oblíbený svátek hudby, vína a gastro specialit. Letos se poprvé koná i v Zámeckém parku v Třeboni. Návštěvníci si tak budou moct vychutnat vína a pochoutky nejen z Čech a Moravy, ale i ze zahraničí. Program je připraven i pro děti, dospělé jistě potěší večerní koncert Lucie Bílé.

„V Praze to je, již několik let, jeden z nejlepších festivalů open air sezóny. Proto se pořadatelé rozhodli podělit o své zkušenosti a stejnou akci uspořídat i v Zámeckém parku v Třeboni,“ popisuje koordinátor František Semrád z Parta Production.

Ve středu 4. července tak můžete odstartovat následující volné dny v Třeboni, kde budou vinařství nejen z Čech a Moravy, ale i z Rakouska, Portugalska, Itálie, Francie nebo Austrálie. K vínu také neodmyslitelně patří dobré jídlo a i to bude na festivalu zastoupeno mezinárodně.

Brány parku se ve středu otevřou už v deset hodin dopoledne a po celý den bude víno a jídlo doprovázet živá hudba. Program je připraven i pro rodiny s dětmi, které jistě potěší středověký řetízkový kolotoč a střelnice. Až do 17:00 bude vstup do areálu zdarma. 

V 20:00 začne koncert jedné z největších hvězd České hudební scény Lucie Bílé se skupinou Petra Maláska. Vstupenky na koncert jsou k dospozici v síti Ticketpro.cz a CB-system.

Soutěž o čtyři vstupenky na koncert Lucie Bílé (4. července, 20:00 Třeboň)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na středeční koncert Lucie Bílé v Třeboni. Stačí jen do neděle 1. července do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

Středeční koncert Lucie Bílé v Třeboni začíná v osm hodin večer. Správně byla odpověď B.

Po dvou vstupenkách vyhráli Jiří Kronika a Ivana Voldřichová. Gratulujeme!

Foto Facebook Lucie Bílá

Štítky Jazz & Wine fest, Lucie Bílá, hudba, jídlo, gastronomie, Třeboň, koncert, soutěž, víno, vstupenka, Česko, Praha, Morava, zámecký park, Petr Malásek, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Třeboni zahraje na Jazz & Wine festu Lucie Bílá  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.