Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na budějckém výstavišti budou burácet motory. Sraz si tam dali motorkáři

Motorky, dobré jídlo, rocková hudba, soutěže o zajímavé ceny, kaskadérská show, pole dance – to a ještě mnohem víc nabídne všem návštěvníkům a milovníkům motorek 1. ročník Motosrazu České Budějovice, který se uskuteční na budějckém výstavišti už tuto sobotu 16. června.

Dlouho jsme přemýšleli, jaká akce chybí mezi našimi výstavami a veletrhy. Náš areál je rozlehlý a pro sraz motorek a fanoušků motocyklového sportu naprosto ideální. Spojili jsme se proto s Budějovickým Budvarem a díky vzájemné spolupráci můžeme náš nápad zrealizovat. Motosraz nebude jen čistě o sjezdu motorkářů, ale součástí bude i prodejní výstava, doprovodný program, sobotní večer zakončíme rockovým koncertem. Navíc všichni, kdo přijedou na motorkách a budou chtít zůstat do druhého dne, můžou v areálu i přespat,“ uvádí projektová manažerka výstavy Simona Kunešová.

Za parkování motorek ani za přespání se nic neplatí, vstupné na motosraz je sto korun, děti, studenti, držité ZTP a senioři mají vstupné levnější. „Kdo jak si ustele, tak si lehne. Opravdu nezáleží na tom, jaký přístřešek návštěvníci zvolí,“ dodává se smíchem Simona Kunešová.

První motorkáři můžou do areálu začít najíždět v sobotu 10 hodin. A pestrý bude i celodenní doprovodný program. Čtyř až třináctiletí závodníci ze Smrž Academy se budou pronánět na motorkách přímo na trati v areálu výstaviště při simulovaných závodech.

Ve dvě hodiny odpoledne vystoupí na Budvar stage první česká motorkářka z Rallye Dakar 2018 Gabriela Novotná. S návštěvníky se podělí o své zážitky ze čtyřicátého ročníku slavného závodu, proběhne i autogramiáda. Kdo nepřijede na motorce, může se v areálu projíždět na segway nebo elektrokoloběžkách, které budou k zapůjčení přímo na místě. 

Motosraz zakončí večer koncert rockové kapely Sarah.

Předpokládaná účast je asi 350 motocyklů a vítané jsou všechny typy strojů. Vjezd motorek bude možný pouze hlavní bránou, která bude sloužit zároveň jako jediný vchod pro všechny návštěvníky. Vstupenky lze zakoupit na místě. Více informací na webu výstaviště nebo na Facebooku.

Program Motosrazu České Budějovice:

10:00                    slavnostní zahájení
10:00 - 17:00        E.On předváděcí jízdy elektrovozidla Tesla
11:00                    kaskadérská show
12:00                    motoshow, Josef BIGI Bigas
13:00                    pole dance, Loo Šimková
13:30                    simulace závodu, Smrž Academy
14:00                    Gabriela Novotná, závodnice Rallye Dakar 2018
14:30                    simulace závodu,  Smrž Academy
15:00                    kaskadérská show
15:30                    simulace závodu, Smrž Academy
16:30                    pole dance duo
17:00 - 22:00        koncert kapely Sarah

Soutěž o vstupenky na Motosraz České Budějovice (16. června - 10:00, výstaviště)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři získat dvě vstupenky na první českobudějovický motosraz, který se uskuteční v sobotu 16. června na výstavišti. Stačí jen do čtvrtka 14. června do 14 hodin odpovědět správně na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

První česká motorkářka startující na Rallye Dakar se jmenuje Gabriela Novotná. Správně byla odpověď C. 

Po dvou vstupenkách vyhráli: Marek Rychlý, Jan Vachta a a Michaela Vithová. Gratulujeme!

Autoři

Štítky soutěž, společnost, motosraz, výstaviště, České Budějovice, kongresové centrum, pole dance, Rallye Dakar, Budějovický Budvar, Tesla Motors, E.ON, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na budějckém výstavišti budou burácet motory. Sraz si tam dali motorkáři  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.