Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Strunkovice budou dějištěm zajímavých fotbalových bitev. A to v podání zvučných jmén

Sportovní odpoledne plné fotbalu a zábavy se uskuteční v sobotu 23. června ve Strunkovicích nad Blanicí. Program je nabitý a slibný. Kopačky tam kromě domácích fotbalistů obují třeba hokejisté budějckého Motoru nebo tým složený ze známých sportovců a umělců. A Budějcká Drbna dostane šest z vás na exhibici zadarmo.

Fotbalová exhibice ve Strunkovicích nad Blanicí má tradici. Letos, v sobotu 23. června, se uskuteční její jubilejní, už desátý ročník. A Strunkovičtí oblíbenou exhibicí také oslaví 45.výročí založení svého fotbalového klubu TJ Blaník.

Vše odstartuje v 15:00 hodin fotbalové utkání domácího A týmu s A týmem HC Motor České budějovice, a podle pořadatelů by měla na strunkovický trávník vyběhnout většina hráčů budějckého hokejového klubu. Kopačky obují i generální manažer klubu Stanislav Bednařík, i nový trenér Václav Prospal a klubová ikona Roman Turek.

Ve druhém duelu se od 16:30 hodin střetne „pětatřicítka" domácího Blaníku s výběrem sparťanské ikony Jana Bergera . V jeho týmu se představí například fotbalisté David Lafata, Tomáš Řepka, Jozef Chovanec, Antonín Panenka, Vladimír Šmicer, Stanislav Hložek, Ladislav Vízek, Karol Dobiaš, Horst Siegl, hokejisté Bednář a Kovář, umělci Stanislav Hložek, Pavel Nový, Richard Genzer, moderátorka Kateřina Kristelová a mnoho dalších jmen.

Ale nejen o fotbalu bude exhibiční červnové sobotní odpoledne ve Strunkovicích. Návštěvnícci se mohou těšit na bohatý doprovodný program, který potrvá až večera

Akce pobaví i pomůže, pořadatelé totiž věnují část výtěžku na charitativní účely.

Soutěž o vstupenky na fotbalovou exhibici (23. června - 15:00, Strunkovice)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři získat dvě vstupenky na fotbalovou exhibici ve Strunkovicích. Stačí jen do středy 13. června do 10 hodin odpovědět správně na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

Fotbalový klub TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí letos solaví 45. výročí založení. Správně byla odpověď C. 

Po dvou vstupenkách vyhráli: Jan Fedra, Andrea Šafránková a Stanislav Hranička. Gratulujeme!

Autoři | Foto Jan Škrle

Štítky fotbal, zábava, exhibice, Strunkovice, program, soutěž, Strunkovice nad Blanicí, Madeta Motor České Budějovice, Drbna.cz, vstupenka, Stanislav Hložek, Václav Prospal, Roman Turek, Jan Berger

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Strunkovice budou dějištěm zajímavých fotbalových bitev. A to v podání zvučných jmén  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.