Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Lavi, Kazma nebo Viral Brothers. Celebrity přijedou podpořit dobrou věc

Už za několik málo dní odstartuje jubilejní desátý ročník charitativní akce Pomáháme fotbalem. Stejně jako v předchozích letech se proti sobě utkají fotbalové týmy Real Top Praha a Mádl team. Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden z vás získat VIP vstupenky zdarma.

„Původní myšlenka akce vznikla úplně náhodou, když jsme cestovali s kamarádem vlakem do Prahy. Tam jsme se potkali s šéfem tehdejšího kotle na budějckém fotbale. Probírali jsme, že lidi celkově na fotbal moc nechodí, tak mě napadlo uspořádat akci, která by je k tomu nalákala,“ popsal začátky celého projektu hlavní organizátor Jan Mádl.

Od prvních ročníků se celá akce posunula na jinou úrověň. „Začátky byly samozřejmě vtipnější. První ročník, který se konal 19. září 2007 na EON stadionu na Střeleckém ostrově, byl dost amatérský, ale to k tomu patří. Od té doby jsme se ale spoustu věcí naučili,“ prozrazuje s úsměvem Mádl a dodává: „Rozhodně nejsme profíci, děláme to ve svém volném čase, kterého máme, jako spousta lidí, opravdu málo, takže v žádném případě nevylučuji, že se sem tam nějaký přešlap objeví, pořád ale věřím, že na první místě je ten charitativní záměr.“ 

Výtěžek z celé akce jde totiž na dětské oddělení českobudějovické nemocnice a také na centrum Arpida. Vstup je pro dospělé za padesát korun a pro děti do deseti let za dvacet korun. Vstupenky bude možné zakoupit přímo v den konání od půl dvanácté.

A na koho se můžete v neděli 3. června na fotbalovém stadionu v Roudném těšit? „Účast přislíbili třeba Viral Brothers, Jitka Nováčková, Jakub Štáfek alias Lavi, Adam Mišík nebo Tomáš Břínek známý jak TMBK. O koncerty se postarají Mirai, Vlasta Horváth s kapelou a Honza Kopečný s kapelou Botox,“ láká Jan Mádl. 

Soutěž o dva VIP vstupy na charitativní akci Pomáháme fotbalem (3. června, fotbalový stadion Roudné)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát VIP vstupenku pro dvě osoby na charitativní akci Pomáháme fotbalem. Stačí jen do pondělí 28. května do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila. Sprvná odpověď byla za A. Dvě VIP vstupenky vyhrává Miroslav Petrásek. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky Exhibice, Pomáháme fotbalem, Mádl team, Real TOP Praha, soutěž, fotbal, VIP, Drbna.cz, Praha, Nemocnice České Budějovice, Mirai, Adam Mišík, Jitka Nováčková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Lavi, Kazma nebo Viral Brothers. Celebrity přijedou podpořit dobrou věc  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.