Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Temný Drum&Bass pohltí budějcký klub K2

Drum&bassový mejdan Toxymoron přichází v temném vydání, které pohltí českobudějovický klub K2 již v pátek 18. května. Hlavním hostem bude totiž zástupce dua Counterstrike, světoznámého projektu původem z Jihoafrické republiky, produkujícího opravdu ostré taneční rytmy.

Na tenhle mejdan osobně dorazí legendární drum&bassový řezník původem z Jihoafrické republiky, Justin Scholtemeyer vystupující pod uměleckým jménem Animal Chin z Counterstrike. Od roku 1998 se svým kumpánem jménem 500 Mills zásobují D&B scénu nadupanými tracky ovlivněnými zvukem industrialu a metalu.

Jejich produkce patří mezi špičku současné D&B scény, o čemž svědčí releasy na labelech jako PRSPCT Recordings, Moving Shadow, Future Sickness Records i na vlastní značce Algorythm Recordings a také spolupráce s předními světovými jmény jako Black Sun Empire, Zardonic, Current Value nebo domácím Forbidden Society a řadou dalších vynikajících producentů.

Místnímu publiku se za mixem již několikrát představil na akci Therapy sessions cz. Nyní mají návštěvníci klubu příležitost vychutnat si jeho set v klubovém prostředí a trochu víc zblízka.

Dalším hostem bude slovenský DJ Gloom, který se umístil druhý v loňském DJ contestu TS CZ a svůj vynikající djský um představí místním fanouškům poprvé. O zábavu pro zbytek večera se postarají Hanzall, M4D.DOC, Tubus a Syberius. Akce začíná ve 21 hodin a vstupné je osmdesát korun, po 22 hodině je vstup za stovku.

Soutěž o vstupenky na páteční party v K2 (pátek 18. května, 21:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou jít dva čtenáři Toxymoron zdarma. Stačí jen do pátku 18. května do 10:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž skončila. Správná odpověď byla za C. Dvě vstupenky na akci získává Ivana Karlíčková a Josef Plánský. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Odkud pochází duo Counterstrike?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Toxymoron, K2, soutěž, party, České Budějovice, Jihoafrická republika, Moving Shadow

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Temný Drum&Bass pohltí budějcký klub K2  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.