Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dagmar Pecková a Bára Hrzánová se v roli Carmen představí v budějckém Metropolu

Dagmar Pecková a Bára Hrzánová. Netradičním spojením těchto dvou jmen vzniklo představení Carmen Y Carmen, které uvede Divadelní sál budějckého Metropolu už v úterý 24. dubna. Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou vyhrát dva čtenáři lístky zadarmo.

Notoricky známá opera se velmi rychle změní ve zběsilý úprk. V tomto představení totiž není jedna Carmen, ale rovnou dvě. V Metropolu se taka představí nefalšovaná diva operní, ale i činoherní. Takové setkání v lokále jednoho nešťastného hostinského se ocitne až na samé hranici umění a kriminální zápletky.

Soutěž o vstupenky na představení Carmen Y Carmen (24. dubna – 19:00 Divadelní sál)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení Carmen Y Carmen v Divadelním sále Domu kultury Metropol v úterý 24. dubna od 19:00. Stačí jen do pondělí 23. dubna do 12:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila. Správná odpověď byla za B. Dva lístky vyhrává Štěpánka Štindlová a Alena Svobodová.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

Foto DK Metropol

Štítky Carmen Y Carmen, divadlo, Metropol, soutěž, Dům kultury Metropol, Dagmar Pecková, Barbora Hrzánová, představení, Drbna.cz, Alena Svobodová, vstupenka, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dagmar Pecková a Bára Hrzánová se v roli Carmen představí v budějckém Metropolu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.