Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Muzikantský bál v budějckém Metropolu je tradičním vrcholem plesové sezony

Plesová sezona jde do finiše. A tradičním vyvrcholením plesové sezony v Českých Budějovicích je Muzikantský bál. Ten se uskuteční v pátek 13. dubna od 19:30 hodin v Metropolu, kde se o zábavu postará více než 120 muzikantů.

Patnáct kapel a orchestrů různých hudebních žánrů bude bavit účastníky Muzikantského bálu ve všech prostorách Kulturního domu Metropol v Českých Budějovicích. Těšit se můžete na populární Babouky, Rozhlasový swingový orchestr, Skalačku, The Sinners, The Fellows, The Sailors a mnohé další.

Chybět nebude ani bohatá tombola, bohatý doprovodný program a pivní bar „U Sličnejch dam". Přijďte oslavit spolu s více než stovkou muzikantů už po 29. závěr plesové sezony v Metropolu.

Soutěž o vstupenky na Muzikantský bál (13. dubna – 19:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na Muzikantský bál. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do čtvrtka 12. dubna do 10. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

Soutěž skončila

Letos se uskuteční 29. ročník Muzikantského bálu. Správně byla odpověď B. Dvě vstupenky na Muzikantský bál vyhráli Jaroslav Hnilička a Lenka Růžičková. Gratulujeme!

Autoři | Foto metropol-cb.cz

Štítky kultura, soutěž, ples, sezona, Metropol, České Budějovice, Dům kultury Metropol, vstupenka, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Muzikantský bál v budějckém Metropolu je tradičním vrcholem plesové sezony  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.