Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Krásná Sněhurka a sedm roztomilých trpaslíků obsadí budějcký Metropol

Zlá královna, krásná Sněhurka, myslivec, lesní zvířátka a statečný princ spolu se sedmi opravdovými trpaslíky bojují o to, aby dobro zvítězilo a královnu stihl zasloužený trest. Takové dobrodružství nabídne výpravný pohádkový muzikál Sněhurka, který začne v budějckém Metropolu v sobotu 24. března v 10:00 a ve 14:30 hodin. Čtyři z vás mohou jít díky soutěži s Budějckou Drbnou na představení zdarma.

Ve velkém výpravném pohádkovém muzikálu Těšínského divadla, který Dům kultury Metropol České Budějovice uvede v sobotu 24. března dopoledne i odpoledne, se představí na čtyřicet herců v krásných kostýmech inspirovaných filmem od Disneye.

Na představení, která začnou v 10:00 a ve 14:30 hodin, ještě nějaké vstupenky zbývají, ale protože pohádka o Sněhurce a sedmi trpaslících je hodně populární, neváhejte a lístky si co nejdříve zajistěte. Lze je zakoupit online na webových stránkách Metropolu.

Soutěž o vstupenky na Sněhurku (24. března – 10:00 a 14:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získají zdarma dva čtenáři po dvou vstupenkách na představení Sněhurka v českobudějovickém Metropolu. Jeden na dopolední a jeden na odpolední představení. Stačí jen do pátku 23. března do 14:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Zlá královna podstrčila nebohé Sněhurce otrávené jablko. Správně byla odpověď C. 

Dvě vstupenky na dopolední představení, to je v sobotu 24. března od 10:00 hodin, vyhrál Luděk Ambrož. Dvě vstupenky na odpolední představení, to je v sobotu 24. března od 14:30 hodin, vyhrála Jiřina Šípková. Gratulujeme!

Autoři

Štítky kultura, České Budějovice, Metropol, Sněhurka, trpaslík, pohádka, muzikál, soutěž, Dům kultury Metropol, představení, vstupenka, Drbna.cz, dobrodružství, Walt Disney, Těšínské divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Krásná Sněhurka a sedm roztomilých trpaslíků obsadí budějcký Metropol  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.