Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: TV Upoutávka travesti skupiny Screamers pobaví publikum v budějcké Vltavě

TV upoutávka, je nová travesti show mistrů parodie a nadsázky, umělecké skupiny Screamers. Při tomto představení se publikum nasměje a skvěle pobaví také v Kulturním domě Vltava v Českých Budějovicích v neděli 18. března. Show začíná v 19:00 hodin a Budějcká Drbna ny vystoupení dostane dva z vás zadarmo.

Screamers jsou jednou z nejstabilnějších českých uměleckých skupin, která se etablovala na poli alternativního divadla v roce 1997. Tvoří ji šest umělců - herců, tanečníků, zpěváků a komiků. Na jevišti se pracovně setkali s většinou českých populárních zpěvaček a zpěváků, herců a komiků, a například se slavnou skupinou Boney M. V roce 2010 okouzlili miliony diváků v semifinále talentové soutěže Česko Slovensko má talent.

Screamers jsou mistry parodie a nadsázky umělecky okořeněné o divadelní přesah. Představení jsou estetickým zážitkem postaveným na syntéze hereckého, baletního a pěveckého umění. Umění female impersonatingu, bravurní improvizace a jevištní kompozice. 

Soutěž o vstupenky na travesti show TV Upoutávka (18. března – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získá jeden čtenář dvě vstupenky na novou travesti show skupiny Screamers do Kulturního domu Vltava v Českých Budějovicích. Stačí jen do čtvrtka 15. března do 16:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Ve skupině Screamers účinkuje šest umělců. Správně byla odpověď A. 

Dvě vstupenky na show TV Upoutávka v podání skupiny Screamers, které se uskuteční v neděli 18. března od 19:00 hodin v Kultruním domě Vltava v Českých Budějovicích, vyhrála Jana Tinavská. Gratulujeme!

Autoři | Foto screamers.cz

Štítky kultura, soutěž, Screamers, travesti show, TV Upoutávka, Vltava, České Budějovice, vstupenka, Kulturní dům Vltava, Drbna.cz, představení, Boney M., Česko Slovensko má talent, umění, parodie, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: TV Upoutávka travesti skupiny Screamers pobaví publikum v budějcké Vltavě  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.