Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Regionální ozvěny Febiofestu zvou na norskou klasiku nebo izraelský válečný film

Norská klasika, italské drama nebo český dokument. To vše uvede už sedmý ročník Regionálních ozvěn Febiofestu, který v rámci Mezinárodního filmového festivalu Praha, představí budějcký Dům kultury Metropol. Filmoví nadšenci se tak mohou na konci března těšit hned na několik lahůdek stříbrného plátna.

Diváci se mohou od pondělí 26. března do středy 28. března těšit například na norskou klasiku známého autora Jo Nesbø: Doktor Proktor a vana času, na životopisné italské drama Nico 1988 nebo na český dokument Archa stínů a světel.

„Regionální ozvěny Febiofestu jsou jediným a největším všeobecným filmovým festivalem v jižních Čechách. Festival je určen širokému okruhu diváků, nejen filmovým profesionálům a odborníkům. Jeho cílem je objevovat nové tvůrce, přinášet experimentální filmy nebo snímky věnující se menšinám,“ uvedl organizátor Ivo Brabec.

Festival se bude konat s finanční podporou Statutárního města České Budějovice a Jihočeského kraje od pondělí 26. března do středy 28. března na Malé scéně Domu kultury Metropol v Českých Budějovicích. Zájemci si mohou koupit vstupenky v předprodeji na webu Metropolu

Soutěž o vstupenky na Regionální ozvěny Febiofestu (26. března - 28. března) 

Soutěž skončila. Správná odpověď byla za C. Dvě vstupenky vyhrává: Veronika Zimmermanová, Tereza Špetová, Petr Vojtíšek, Jiří Kejšar, Vlasta Poklopová, Petr Čaloun, Jaroslav Houška, Markéta Olžbutová, Lenka Fraňková, Aneta Špetová. Gratulujeme! 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Tisková zpráva

Štítky Febiofest, Regionální ozvěny Febiofestu, České Budějovice, film, soutěž, Dům kultury Metropol, vstupenka, TRIGINTA a.s., Jo Nesbø, Jihočeský kraj, válečný film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Regionální ozvěny Febiofestu zvou na norskou klasiku nebo izraelský válečný film  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.