Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte u Senesi koupelnu nebo kuchyň svých snů

PR článek

Toužíte po nové koupelně? Chcete vařit ve vlastní, nové kuchyni podle moderních trendů a vašich představ? Zapojte se nyní do soutěže se společností Senesi, kterou najdete na Strakonické v Českých Budějovicích – dříve s logem Siko.

Je to jednoduché. Stačí si vybrat  koupelnu nebo kuchyni, která se vám nejvíce líbí, vyplnit soutěžní formulář a soutěžit. Z kuchyní a koupelen vystavených v prodejnách Senesi si vybere každý, inspiraci načerpáte také prolistováním nového katalogu Senesi nebo přímo na webu www.senesi.cz. Výjimečná soutěž o ceny za 1,5 milionu korun probíhá pouze do konce letošního března.

Mimo hlavní výhry to znamená nové koupelny nebo kuchyně s dopravou a montáží zdarma, je pro vás připraveno dalších osmnáct hodnotných cen v podobě designového koupelnového nábytku, sprchovacího WC nebo značkových vodovodních baterií.

Soutěžit můžete zde: Soutěž o koupelnu a kuchyni zdarma!

Prodejna Senesi na Strakonické ulici v Českých Budějovicích je v současnosti největší koupelnový a kuchyňský showroom v České republice. Najdete tu inspiraci pro vaši novou koupelnu či kuchyni na více než čtyřech tisících metrech čtverečních v příjemném moderním prostředí s občerstvením a dětským koutkem, v areálu s bezproblémovým parkováním. Výhodou jsou i rozsáhlé skladové zásoby, díky kterým si většinu z vybraného sortimentu můžete ihned odvézt.

Otevřeno je každý den a zkušený a stabilní personál vám ochotně poradí s realizací celé koupelny či kuchyně. Odborná obsluha ze Senesi vám individuálně pomůže s výběrem jednotlivých produktů, aby vše působilo harmonicky a vyváženě. Toto vše s přihlédnutím na vaše požadavky, technické vlastnosti a parametry, i poslední trendy v oboru.

Prodejna Senesi na Strakonické ulici v Českých Budějovicích je v současnosti největší koupelnový a kuchyňský showroom v České republice.

Chcete mít jasnější představu o tom, jak bude vaše budoucí koupelna či kuchyně skutečně vypadat? Svěřte se v Senesi do rukou grafika, který vám nejen poradí s výběrem vhodných materiálů, ale zároveň vám zpracuje vizualizaci vaší nové koupelny nebo kuchyně, abyste se ujistili, že právě takovou ji chcete. Společně tak s vámi vytvoří koupelnu nebo kuchyni přesně podle vašich přání a představ.

Kromě Českých Budějovic najdete Senesi také ve Vodňanech, Praze a Plzni a také online.

Štítky bydlení, kuchyň, koupelna, Senesi, soutěž, kuchyně, České Budějovice, SENESI, SE, Česko, Praha, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte u Senesi koupelnu nebo kuchyň svých snů  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.