Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Semifinále WSM ligy začne v úterý! Motor hostí dvakrát Kladno

Semifinále hokejové WSM ligy zahájí hráči ČEZ Motor České Budějovice proti Kladnu na domácí půdě. V úterý a ve středu se na jihu Čech rozehraje partie, která nemá favorita. Naopak se dá očekávat velká bitva v každém utkání. Oba zápasy v Budvar aréně budou zahájeny v 17:30 a v soutěži mohou dva čtenáři získat čtyři lístky na úterý a další dvojice pak čtyři lupeny na středu.

WSM liga (semifinále, 1. a 2. zápas):
ČEZ Motor České Budějovice - Rytíři Kladno, úterý 13. a středa 14. března, 17:30

Díky soutěži s Budějckou Drbnou vyhrají čtyři čtenáři po dvou vstupenkách. Čtyři výherci tak půjdou v úterý a další čtyři ve středu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 12:00 následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Výherci budou informováni e-mailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky ČEZ Motor České Budějovice, hokej, soutěž, Kladno, WSM liga, Rytíři Kladno, semifinále, Madeta Motor České Budějovice, Budvar aréna, Česko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Semifinále WSM ligy začne v úterý! Motor hostí dvakrát Kladno  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.