Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Budějcké publikum pobaví groteska Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská

Nadčasová groteska, originálně zpracovávající naši nedávnou minulost a dva protipóly jednoho období – komunistu Gustava Husáka a gymnastku Věru Čáslavskou. To je divadelní groteska se dvěma klauny režiséra Luboše Baláka s názvem Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská, která bude k vidění ve čtvrtek 22. února v českobudějovickém Metropolu od 19:00 hodin. A Budějcká Drbna dostane čtyři z vás na představení zdarma.

Gustáv Husák a Věra Čáslavská – dva protipóly jednoho období. Anoda a Katoda. Není lepší zadání pro grotesky. Není lepší východisko pro klauny. Originální zpracování naší nedávné minulosti. Gustáv Husák jako komik. Nejpomalejší komik na světě. Tak dlouho ve funkci, až je směšný i sám sobě. Nehrozí to i dnes? Komunista versus gymnastka. To tady ještě nebylo. Anebo bylo? V roli nejpomalejšího klauna na světě vystoupí Tomáš Matonoha, Věru Čáslavskou ztvární Tomáš Měcháček nebo Vladimír Polívka.

Soutěž o vstupenky na Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská 
(22. února – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získají zdarma dva čtenáři po dvou vstupenkách na představení Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská, které se uskuteční v Metropolu v Českých Budějovicích. Stačí jen do úterý 20. února do 16:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Věru Čáslavskou v představení ztvární Tomáš Měcháček nebo Vladimír Polívka. Správně byla odpověď B.
Po dvou vstupenkách vyhráli Antonín Walter a Gabriela Čečková. Gratulujeme!

Autoři | Foto metropol-cb.cz

Štítky představení, divadlo, Husák, Čáslavská, Metropol, Věra Čáslavská, Gustáv Husák, soutěž, vstupenka, Dům kultury Metropol, Drbna.cz, Luboš Balák, Tomáš Měcháček, Vladimír Polívka, Tomáš Matonoha, gymnasta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Budějcké publikum pobaví groteska Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.