Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Salesiánský ples v Budějcích bude večerem kouzla úsměvu

Jedním z plesů s nejstarší tradicí v Českých Budějovicích je Salesiánský ples. Ten je současně nejstarším salesiánským plesem v České republice. Jeho sedmadvacátý ročník se uskuteční v sobotu 10. února od 19:30 hodin v českobudějovickém kulturním domě Vltava. A Budějcká Drbna dostane dva z vás na ples zadarmo.

Pořadatelé ze Salesiánského střediska mládeže a místní komunity salesiánů Dona Bosca v Českých Budějovicích si dali za cíl přenést atmosféru střediska i do letošního plesu. Proto ústředním tématem je Kouzlo úsměvu. „Při práci s dětmi a mládeží se snažíme, aby se u nás a s námi účastníci našich programů cítili dobře. Za známku toho považujeme úsměv na tvářích nejen našich svěřenců, ale i našich kolegů a dobrovolníků a praktikantů, kteří se na práci salesiánů podílejí. V ten slavnostní večer bychom chtěli tento salesiánský znak předat i návštěvníkům plesu“ vysvětluje volbu tématu ředitel střediska Ondřej Trojek.

Salesiánský ples v Českých Budějovicích je místem pro setkávání různých kultur, náboženství a sociálního postavení. Je také místem setkání dárců a dobrodinců, bez jejichž štědrosti a velkorysosti by činnost a poslání salesiánů v Českých Budějovicích jen stěží mohla existovat.

Pro zpříjemnění společně stráveného večera organizátoři připravili bohatý program. Ples zahájí předtančení klubu Styl-Dance Teplice. Během večera vystoupí juniorský taneční pár ve složení Jan Benedikt a Štěpánka Drobná, kteří se účastní letošní Olympiády dětí a mládeže. V průběhu večera se budou kouzlit nejen úsměvy, ale i různé drobné předměty a to v podání kouzelníka Martina Hrušky. Jako vždy vystoupí také hudební skupina Globus. Chybět nebude ani tombola tvořená z darů individuálních dárců a sponzorů plesu. Večerem bude provázet moderátor Jiří Ježek.

Vstupenky na ples jsou k mání na recepci Salesiánského střediska mládeže, budova „Čtyrák“ (Emy Destinové 1, MHD Vysokoškolské koleje). A díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou jít dva z vás na tradiční a oblíbený ples zadarmo.

Soutěž o vstupenky na Salesiánský ples (10. února - 19:00 hodin)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou získá zdarma jeden čtenář dvě vstupenky na sedmdvacátý Salesiánský ples. Stačí jen do čtvrtka 25. ledna do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Kouzelník, který zpestří 27. Salesiánský ples v Českých Budějovicích, se jmenuje Martin Hruška. Správně byla odpověď B. Dvě vstupenky na Salesiánský ples vyhrála Bronislava Holubjáková. Gratulujeme!.  

Autoři

Štítky Salesiánský ples, tradice, Vltava, České Budějovice, ples, soutěž, Drbna.cz, vstupenka, Česko, Salesiánské středisko mládeže, Martin Hruška, Jan Bosco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Salesiánský ples v Budějcích bude večerem kouzla úsměvu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.